Με ένα booth βγαλμένο από το παρελθόν ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους πίσω στο χρόνο και κέρδισε τις εντυπώσεις όσων βρέθηκαν στην πλατεία Νερού στις 31/05, 01/06 και 17/06.

Το σκηνικό ιδανικό για μια classic εμπειρία: θάλασσα, σούρουπο, εμβληματικές μελωδίες από τα 90s και ζεστή ατμόσφαιρα που όσο η κάθε βραδιά προχωρούσε μετατρεπόταν σε “καυτή”!

Το booth της Reebok Classic δέσποζε στον χώρο. Θυμίζοντας τεράστια παλιά τηλεόραση έκανε τον κάθε παρευρισκόμενο να κοντοσταθεί-και όχι μόνο-περνώντας από μπροστά του. Μια ομάδα χορευτών, φορώντας ένα από τα πιο iconic παπούτσια των 90s το Reebok Rapide έδινε μοναδικό παλμό καλώντας τον κόσμο να…βγει στην τηλεόραση, να φωτογραφηθεί, να χορέψει και να διασκεδάσει!

Όσοι το έκαναν, είχαν την ευκαιρία να πάρουν τις φωτογραφίες τους επί τόπου ή να τις λάβουν με email προκειμένου να μπορέσουν να τις ανεβάσουν στα Social Media τους και να μοιραστούν με τους φίλους τους το μοναδικό feel της κάθε βραδιάς. Τόσο πριν το κάθε live όσο και μεταξύ των acts, το booth της Reebok ήταν το “talk of the concert” θυμίζοντας στους μεγαλύτερους και παρουσιάζοντας στους νεότερους τη μοναδική γοητεία των 90s. 

Το Reebok Rapide κάνει σαφές σε όλους ότι τα 90s συνεχίζουν να είναι δεκαετία αναφοράς τόσο για τη μουσική όσο και για τη μόδα. Θολώνοντας τις γραμμές μεταξύ παραδοσιακού και μοντέρνου, κάνει την επανεμφάνισή του και σκοπεύει να κατακτήσει και πάλι την καρδιά κάθε σύγχρονου sneaker lover! 

Τα Reebok Rapide είναι διαθέσιμα σε τέσσερις χρωματικούς συνδυασμούς. Κλασικό design ή πιο adventurous προτάσεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε sneakerhead θα βρει αυτό που του ταιριάζει! Βρείτε τα στο επίσημο site της Reebok στο  https://www.reebok.com/gr και στα καταστήματα Sneaker 10.

Με το Reebok Rapide μπορείτε να ζήσετε τα 90s… σήμερα!