Οι διακοπές είναι αναπόσπαστο μέρος της εποχής, τα μπάνια στη θάλασσα σχεδόν καθημερινά και η διασκέδαση στο ζενίθ της. Μέσα σε αυτές τις πολύ «καυτές» συνθήκες λοιπόν το δέρμα σας χρειάζεται ειδική περιποίηση λίγο διαφορετική απ’ ότι τον υπόλοιπο χρόνο.

                      Ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία είναι τα μυστικά!

Το online φαρμακείο Dpharmacy σας δίνει και φέτος τις πολύτιμες συμβουλές του για να προφυλαχθείτε από τη φωτογήρανση, από τις πανάδες και να μην νιώσετε ούτε μια στιγμή τη γνωστή και δυσάρεστη αίσθηση του καψίματος από τον ήλιο. Επιπλέον προσέχει την ενυδάτωσή σας με κρέμες προσώπου και σώματος πολύ δροσιστικές και εξειδικευμένες!

Αντιηλιακά

Καλύψτε και προστατέψτε την επιδερμίδα σας από τις UV ακτινοβολίες και λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον καρκίνο του δέρματος και τις επιπτώσεις της έκθεσης στον ήλιο χωρίς αντιηλιακό.

Όμορφο Πρόσωπο, Super Κάλυψη

Το αντηλιακό προσώπου Korres Κόκκινο Σταφύλι SPF50 είναι ένα από τα ελάχιστα προϊόντα με ισχυρή προστασία που προστατεύει από τις πανάδες και ταυτόχρονα καλύπτει οποιαδήποτε ατέλεια με make up. Ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου ακόμα και κατά την έκθεσή σας στην παραλία, ενώ είναι πολύ ανθεκτικό στον ιδρώτα και στο νερό.

Γρήγορο μαύρισμα και μεγάλη προστασία ταυτόχρονα

Από τη νέα παραλαβή 2018 του Dpharmacy! Το λάδι σώματος με υψηλή προστασία SPF30 που είναι ιδανικό για γρήγορο και ασφαλές μαύρισμα έρχεται στην πόρτα σας σε τέλεια τιμή, με αγορά online. Περιέχει βιταμίνη Ε και εκχυλίσματα καρότου. Απλά ψεκάστε και μαυρίστε μετά από κάθε βουτιά! Ολοκαίνουργιο προϊόν και σε έκπτωση, μόνο στο ηλεκτρονικό φαρμακείο εδώ.

Summer κρέμα προσώπου και σώματος

 

Τις ώρες που δεν είστε στην παραλία, συνεχίζει η επιδερμίδα του σώματος να έχει ανάγκη από ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ, η οποία είναι πολύ σημαντική όλο το καλοκαίρι. Εφοδιαστείτε με κρέμες σώματος και προστατεύστε την επιδερμίδα σας από την ξηρότητα.

Τι προτείνουμε; Τα καλύτερα φυσικά!

Απλώστε μετά το ντους το γαλάκτωμα σώματος με λευκά άνθη της Apivita -που θα βρείτε εδώ– με ενεργή αλόη και προβιταμίνη Β5 και δείτε το δέρμα σας ελαστικό, απαλό και ενυδατωμένο. Ιδανικό και σαν after sun!

Για το πρόσωπο, όταν δεν φοράτε το αντιηλιακό σας και έχετε ανάγκη από ενυδάτωση διαλέξτε κρέμες προσώπου με πολύ ελαφριά υφή και ματ αποτέλεσμα σίγουρα θα καλύψουν τις απαιτήσεις σας. Αν το δέρμα σας είναι ευαίσθητο, αγοράστε την Άνθη Αμυγδαλιάς Korres!

Θέλετε κι άλλα προϊόντα που θα κάνουν το καλοκαίρι σας καλύτερο; Στο Dpharmacy θα τα βρείτε όλα, σε πολύ καλές τιμές!