Αν ανοίξετε το ντουλάπι των εσωρούχων σας θα βρείτε σουτιέν και λίγα sexy εσώρουχα με δαντέλα, see-through.  Και ακόμη λιγότερα κορμάκια που έχουν σκοπό να αναδείξουν έντονα την θηλυκότητα σας. Όλα αυτά τα πολυτελείας λοιπόν που αγοράζετε πιο σπάνια, αλλά σας κάνουν θεές σε ιδιαίτερες περιστάσεις…αυτά τα sexy εσώρουχα, τα βρίσκετε στην μεγάλη ποικιλία Themooncat, σε πολύ καλές τιμές!

Μαύρο κορμάκι Leilieve

Φορέστε μέσα από τα ρούχα ή σκέτο, το μαύρο κορμάκι της Leilieve με εντυπωσιακή ενίσχυση που κρατάει ακίνητο το μπούστο ακόμα κι αν είναι strapless. Εξαιρετική επιλογή για φορέματα χωρίς τιράντες και super sexy. Σμιλεύει την περιοχή της κοιλιάς και το σχέδιό του είναι λιτό και αριστοκρατικό. Σε Cup B, βρείτε το εδώ.

Κορσές Luna

To μπούστο συνδυάζει τούλι και δαντέλα και θεωρείται μία από τις πιο standard φαντασιώσεις όλων των ανδρών, ειδικά όταν συνδυάζεται με τακούνια. Το σχέδιό του είναι πολύ εντυπωσιακό και vintage! Δείτε το εδώ, μοιραστείτε το με τις φίλες σας στο Facebook! Τέλεια επιλογή για μία ερωτική βραδιά.

Το bralette είναι η νέα μόδα στα σουτιέν

Κοραλλένιο και όλο δαντέλα! Από την Leilieve, χωρίς ενίσχυση και χωρίς μπανέλα. Το κορδόνι στην μέση μπορεί να αφαιρεθεί ή να περαστεί πίσω από τον λαιμό, για μεγαλύτερη σταθερότητα και στυλ. Ενδείκνυται για cup B. Μπορείτε να το αγοράσετε με όποιον τρόπο σας βολεύει με ένα κλικ. Συνδυάστε το με το Brazilian σλιπάκι σας.

Σε όσες αρέσουν τα sexy σουτιέν ανακαλύψτε την συλλογή μας και ενισχύστε το ‘ντουλαπάκι’ σας!

Γιατί συμφέρουν οι αγορές από Themooncat 

Τολμήστε να αγοράσετε online τα sexy εσώρουχα και τα κορμάκια σας. Θα τα βρείτε σε καλύτερες τιμές, απ’ ότι στα φυσικά καταστήματα και αν η αγοράς σας είναι πάνω από 60 ευρώ τα μεταφορικά είναι Δωρεάν.

Δείτε την μεγάλη ποικιλία γυναικείων εσωρούχων, μόνο στο Themooncat!