Φροντίδα: Μια έννοια τόσο γενική, μα και τόσο συγκεκριμένη ταυτόχρονα. Μια έννοια που συγκινεί βαθιά όταν ορίζεται με απλές, καθημερινές πράξεις αγάπης. Μία έννοια που παίρνει πνοή μέσα από τη νέα καμπάνια «Κίνηση Φροντίδας NIVEA»

Μέσα από μία πρωτότυπη και συγκινητική πρωτοβουλία, η NIVEA μιλάει για την έννοια της Φροντίδας, με λόγια απλά, καθημερινά, λόγια αγαπημένων στο κοινό προσώπων, στη νέα καμπάνια «Κίνηση Φροντίδας NIVEA». Μια από τις βασικές αξίες της NIVEA, η Φροντίδα, παίρνει αληθινό νόημα μέσα από περιγραφές ανθρώπων, οι οποίοι μας εμπιστεύονται δικές τους προσωπικές στιγμές όπου η «Φροντίδα» πρωταγωνιστεί. Πράξεις αγάπης και απλές καθημερινές κινήσεις, που εκείνη τη στιγμή φαντάζουν μικρές, αλλά όταν τις θυμήθηκαν, αυτές οι φαινομενικά μικρές και ασήμαντες στιγμές ήρθαν στη μνήμη τους πιο δυνατές και πιο μεγάλες από ποτέ.

Στο ταξίδι αυτό της NIVEA για τον «ορισμό» της Φροντίδας συμμετείχαν αγαπημένα μας πρόσωπα, όπως η Φαίη Σκορδά, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης, η Δέσποινα Καμπούρη, η Λυδία Παπαϊωάννου, η Άννα Πρέλεβιτς και η Τζένη Μελιτά. Μαζί τους, όσοι και όσα σημαίνουν γι’ αυτούς… Φροντίδα. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον «εξομολόγησης», όλοι μαζί μοιράστηκαν απόψεις και αναμνήσεις, πηγαίες, αυθόρμητες μα πάνω από όλα ειλικρινείς στιγμές, που περιγράφουν τι σημαίνει Φροντίδα για εκείνους και πώς εκφράζεται μέσω των μεταξύ τους σχέσεων.

Η Φροντίδα μεταφράζεται σε πράξεις αγάπης και στην αίσθηση της στοργής που τις διαπνέει. Η Φροντίδα υπενθυμίζει ότι κάποιος είναι εκεί για σένα και σε σκέφτεται. Η Φροντίδα παίρνει μορφή από την κίνηση που τη συνοδεύει και το αποτέλεσμα που προκαλεί. Ένα αποτέλεσμα που μπορεί να είναι ένα χαμόγελο ή ένα δάκρυ. Μια αγκαλιά ή ένα απλό «Ευχαριστώ».

Την έννοια της Φροντίδας και όλα όσα αυτή περικλείει έχει αγκαλιάσει διαχρονικά η NIVEA, μετατρέποντάς την σε βασική αξία για την μάρκα. Με το σχεδιασμό και την υλοποίηση της νέας καμπάνιας «Κίνηση Φροντίδας NIVEA», η NIVEA υπενθυμίζει σε όλους μας τη σημασία της έννοιας αλλά και την ύπαρξή της στις πιο καθοριστικές σχέσεις της ζωής μας. Στο πλαίσιο της «Κίνησης Φροντίδας» η NIVEA επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για τους καταναλωτές με ενεργοποιήσεις και δράσεις στα σημεία πώλησης.

Απολαύστε το video «Κίνηση Φροντίδας NIVEA» εδώ και stay tuned για τα επόμενα «νέα» Φροντίδας της NIVEA!