Στον μοναδικά σχεδιασμένο χώρο της νέας Boutique, οι λάτρεις του καφέ του Πειραιά θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την απόλυτη εμπειρία καφέ Nespresso και την άριστη εξυπηρέτηση από εξειδικευμένους Coffee Specialists.

Τα εγκαίνια της Boutique πραγματοποιήθηκαν σε μία εκδήλωση με εκλεκτούς καλεσμένους, συνεργάτες και μέλη του Nespresso Club, όπου η Nespresso γιόρτασε τα 20 χρόνια παρουσίας της.

Ξεχωριστό στιγμιότυπο των εγκαινίων, το επετειακό video που προβλήθηκε, το οποίο παρουσίαζε τη διαδρομή της Nespresso στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια. Μία διαδρομή που χαρακτηρίζεται από καινοτόμα λανσαρίσματα, πολλές γευστικές εμπειρίες και σημαντικές συνεργασίες.   

Οικοδεσπότης της βραδιάς, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος καλωσόρισε τους καλεσμένους και έδωσε το δικό του στίγμα στη βραδιά των εγκαινίων.

Μετά την παρουσίαση ακολούθησε cocktail party με μοριακά cocktails Nespresso με την υπογραφή της ομάδας του MoMix, ενώ ο chef Βαγγέλης Δρίσκας και ο pastry chef Δημήτρης Χρονόπουλος, επιμελήθηκαν γεύσεις, που είχαν ως βασικό συστατικό και ήταν εμπνευσμένες από τα αρώματα των ποικιλιών Ristretto, Rosabaya de Colombia, Arpeggio, Fortissio Lungo και Volluto της Nespresso.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Ιωάννης Μώραλης, οι Ολυμπιονίκες ιστιοπλοΐας, κ.κ. Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής αλλά και πλήθος εκλεκτών καλεσμένων από τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς και τον χώρο της γαστρονομίας. Ανάμεσά τους, η Ευαγγελία Αραβανή, η Ελεονώρα Μελέτη, ο Σταύρος Σβήγκος, ο Κώστας Τσουρός και η Άννα Μαρία Μπαρού, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι των Μέσων.