Θυμάσαι που πριν καμιά βδομάδα ψαχνόμασταν εδώ στο Provocateur με τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΠΑΛΕΣ που είχαν κατακλύσει το κέντρο της Αθήνας; Οι οποίες είχαν περάσει από Ερμού, Καπνικαρέα, Κλαυθμώνος και σήμερα στην πλατεία Ελευθερίας;

Κάποιοι έκαναν λόγο για UFO, άλλοι για ενέργεια του Δήμου Αθηναίων ώστε να δώσει χρώμα στην πόλη κουλουπού κουλουπού.

Με τα πολλά ωστόσο, το μυστήριο λύθηκε και μάθαμε τελικά τι συμβαίνει με τις τεράστιες χρωματιστές μπάλες που εμφανίσθηκαν ξαφνικά σε διάφορα σημεία της πόλης και είναι talk of the town!

Οι πράσινες, κόκκινες, κίτρινες και μπλε, στην Ερμού, την Κλαυθμώνος, την πλατεία Κοραή, το Πάρκο Ελευθερίας και σε πολλές περιοχές, είναι οι μπάλες της επιτυχημένης καμπάνιας «Ζήσε το παιχνίδι», με την οποία ο ΟΠΑΠ βάζει στην κυριολεξία τους παίκτες στην καρδιά του παιχνιδιού, όπως μόνο αυτός γνωρίζει.

Χείρα βοηθείας έδωσε το πρωτότυπο τηλεοπτικό σποτ στο οποίο, οι μπάλες που σχηματίζουν το γνωστό σε όλους μας ανθρωπάκι στο λογότυπο του ΟΠΑΠ, «εισβάλουν» δυναμικά μαζί του σε τρισδιάστατη μορφή σε διάφορα σημεία της πόλης και αλλάζουν ευχάριστα την καθημερινότητα όλων.

Υπό τον ήχο του «Let me entertain you» του Robbie Williams, που δίνει το ρυθμό και τον παλμό στη διασκέδαση, ο ΟΠΑΠ λέει «Ζήσε το παιχνίδι» και υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία.

Το «Ζήσε το παιχνίδι» δεν κάνει αισθητή την παρουσία του μόνο με αυτό τον τρόπο. Ήδη εμφανίζεται και σε στάσεις λεωφορείων, βιτρίνες πολυκαταστημάτων και πολυσύχναστα σημεία σε όλη την Ελλάδα μετατρέποντας κάθε στιγμή σε μοναδική. heart