Περνώντας το κατώφλι της Healthy Derma Clinics στην Κηφισιά ένιωθα ότι κάνω ένα τεράστιο βήμα έξω από το comfort zone μου. Πως να μιλήσεις δημόσια για κάτι τόσο “προσωπικό”; Γιατί ναι, όλοι ξέρουμε πως ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του ανδρικού πληθυσμού ξέρει πως να φροντίζει σωστά το δέρμα του (και πόσο μάλλον να το αποτριχώνει) αλλά πόσο εύκολο είναι να το βγάλουμε από τη σφαίρα του ταμπού; Η manager της Healthy Derma Clinics, Εύη Αναστασίου με βεβαίωσε πως ένα μεγάλο ποσοστό του αντρικού πληθυσμού πλέον φροντίζει το θεμα της ανεπιθύμητης τριχοφυίας. 
 
Η εποχή που όλοι εμείς αυτοτραυματιζόμασταν με κεριά και χίλιες άλλες δυο μεθόδους για να απαλλαχτούμε από την ενοχλητική τριχοφυία (ειδικά σε σημεία όπως οι ώμοι και η πλάτη) έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον ξέρουμε ότι είναι απαράδεκτο να εμφανίζεσαι στην παραλία (ή στο κρεβάτι) και να αποκαλύπτεις μια απεριποίητη δασική έκταση #complete #turnoff. Και για το λόγο αυτό παίρνουμε τα μέτρα μας. Τα ημίμετρα που κρατούν για 1-2 εβδομάδες ανήκουν στην προηγούμενη δεκαετία.
 

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τα βασικά. Στη Healthy Derma Clinics πήγα τέλη του καλοκαιριού γιατί έχουν το SOPRANO ICE, το ταχύτερο laser αποτρίχωσης αυτή τη στιγμή και το μόνο που μπορεί να λειτουργήσει σε μαυρισμένη επιδερμίδα. Δεν χρειάζεται να περιμένεις να έρθουν τα Χριστούγεννα για να ασπρίσεις και να κάνεις αποτρίχωση. Μπορείς με πολύ μεγάλη ασφάλεια να ξεκινήσεις ήδη από σήμερα. Οι επισκέψεις (εκεί τις ονομάζουν συνεδρίες) διαρκούν μόλις 30 λεπτά! Δηλαδή μπορείς να πας για καφέ στην Κηφισιά και απλά να πεταχτείς για την αποτρίχωση σου και να επιστρέψεις. Εύκολα και ωραία! Συγκεκριμένα, σε μεγάλες περιοχές του σώματος (πόδια, πλάτη), που άλλα laser χρειάζονται δύο τουλάχιστον ώρες ανά συνεδρία, η θεραπεία με το συγκεκριμένο laser διαρκεί πολύ λιγότερο. Είναι πολύ ασφαλές γιατί η ενέργεια του laser στη Healthy Derma Clinics πάει στοχευμένα στο θύλακα της τρίχας και δεν κάνει διάχυση σε όλο το δερματικό ιστό. Σε κάθε επίσκεψη καταστρέφεται περίπου το 15% της τριχοφύιας ανεξάρτητα το μέγεθος ή από τον τύπο της τρίχας. Στατιστικά θα χρειαστείς περίπου από 6 συνεδρίες που γίνονται ανά μήνα, ανάλογα με την περιοδικότητα αναγέννησης της τρίχας.


Στο δια ταύτα τώρα! Εγώ χρειάστηκα συνολικά 6 συνεδρίες στη Healthy Derma Clinics για πλάτη και ώμους και το budget για τη συγκεκριμένη υπόθεση ήταν 300 ευρώ. Το απόλυτο #deal δηλαδή για τέτοιες περιπτώσεις. Στην προσωπική μου εμπειρία εγώ έκανα το πρώτο ανιχνευτικό ραντεβού (για ιατρικό ιστορικό κτλ) την ίδια μέρα με την πρώτη συνεδρία!

Επίσης, δεν είχα κανένα θέμα να πάω για μπάνιο την επόμενη κιόλας μέρα – φορώντας βέβαια αντηλιακό! Που πρέπει να το φοράμε έτσι κι αλλιώς, με ή χωρίς τρίχα!
 

P.S Και βέβαια ξέρεις πως με το laser ξεμπερδεύεις μια για πάντα από την τριχοφυία! ΜΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
 
Info:
Healthy Derma Clinics 
 
Διεύθυνση: Μιλτιάδου 10, Κηφισιά
Τηλ.: +30 21 0808 8471 
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 07:00-22:00 & Σάββατο 10:00-18:00