Ρε τύπε, ακόμα να πας στο νέο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens;

Δεν κάνουμε χαβαλέ, διάολε! Εδώ μιλάμε για την ’Καρδιά της Τεχνολογίας’.

Ρε τύπε, ακόμα να πας στο νέο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens;

Δεν κάνουμε χαβαλέ, διάολε! Εδώ μιλάμε για την ’Καρδιά της Τεχνολογίας’.


Το λοιπόν: άκουσε να δεις πώς έχει η φάση εδώ...

Το ανανεωμένο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens, άνοιξε τις πόρτες του για να σε βάλει «στην Καρδιά της Τεχνολογίας», προσφέροντάς σου μία νέα εμπειρία εξυπηρέτησης. Που παίζει να μην έχεις ξαναματαδεί εδώ που τα λέμε!

Η ποικιλία του στα προιόντα είναι τεράστια, αφού μιλάμε, ουσιαστικά, για νέα digital αισθητική και έμφαση στη ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ. Το κατάστημα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι σχεδιασμένο πάνω σε ξεχωριστές προϊοντικές ζώνες και βιωματικές γωνίες, όπου εκεί μέσα θα μπορείς:

1. Να δοκιμάσεις ακόμη περισσότερες high tech συσκευές και προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, όπως Smartphones, Tablets, Smart Gadgets (drones, wearables, action cameras), Smart Τηλεοράσεις, Laptops και αξεσουάρ, αλλά και μία ΜΕΓΑΛΗ ποικιλία από εκπαιδευτικά παιχνίδια ρομποτικής.

2. Νιώσε τώρα. Κρατιέσαι;;; Να ζήσεις αποκλειστικά την απόλυτη 4D εμπειρία μέσα από το Samsung Gear VR, αλλά και να φορέσεις μάσκες & γυαλιά εικονικής/επαυξημένης πραγματικότητας, όπως το Microsoft HoloLens, που φέρνει πρώτος ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

3. Να δοκιμάσεις όλα τα νέα παιχνίδια, αλλά και κονσόλες Gaming στο ειδικά διαμορφωμένο gaming corner.

4. Και φυσικά να απολαύσεις ΕΛΕΥΘΕΡΑ και ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΕΣ την αγαπημένη σου ΜΟΥΣΙΚΑΡΑ στο music corner.

Επιπλέον τώρα, άλλο ένα που μας σκάλωσε άσχημα στο κατάστημα είναι και η ανοικτή είσοδος χωρίς βιτρίνες, αλλά και η στρατηγική τοποθέτηση πλαισίων σήμανσης που θα σε κατευθύνουν στα σημεία ενδιαφέροντος.

«Το ανανεωμένο μας κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens, βασίζεται σε μία νέα φιλοσοφία, που βάζει την εμπειρία του πελάτη και το ‘ταξίδι’ του στον χώρο της τεχνολογίας σε πρώτο πλάνο. Θέλουμε οι επισκέπτες των καταστημάτων μας να μπορούν να δοκιμάσουν την ενισχυμένη γκάμα προϊόντων μας, να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τις νέες τεχνολογίες και όλες τις νέες τάσεις στον χώρο της επικοινωνίας και της ψυχαγωγίας. Και όλα αυτά, σε μια οικεία ατμόσφαιρα, όπου θα νιώθουν ‘σαν στο σπίτι τους’ και με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση», δήλωσε ο κ. Πέτρος Παπαγγέλης, Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Κλείνοντας, στο νέο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα βρεις πιστοποιημένους πωλητές, αλλά και τους Tech Experts, τους εξειδικευμένους συμβούλους με άριστη γνώση των τεχνικών χαρακτηριστικών και της συνδεσιμότητας των προϊόντων τεχνολογίας, που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το κατάλληλο προϊόν με βάση τις ανάγκες τους. 

Τι;;; Ακόμα να το επισκεφτείς ρε ΑΝΘΡΩΠΕ;;;

*Η αλυσίδα ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα συνεχίσει να ανανεώνει τα καταστήματα με έμφαση στην digital αισθητική και την high tech εμπειρία των καταναλωτών. Ήδη έχουν ανανεωθεί 170 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα