Ο διακεκριμένος παγκοσμίως βοτανολόγος Graham Brown από το Πανεπιστήμιο του Sydney, εφαρμόζοντας μία πληθώρα τεχνικών επιβεβαίωσε πως το αγαπημένο μας φυτό στον κόσμο …. το αγγούρι είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητο και δεκτικό στα ανθρώπινα ερεθίσματα και πως πλέον όλοι μας έχουμε την δυνατότητα και ευκαιρία να αναπτύξουμε μια βαθιά και ουσιαστική σχέση μαζί του. Η έρευνά του επιβεβαίωσε πως τα φυτά διαθέτουν ευφυΐα, είναι ευαίσθητα και ανταποκρίνονται στα ερεθίσματα και στην ανθρώπινη επαφή.

Με αφορμή την μελέτη του Graham Brown, το Hendricks Gin – του οποίου μοναδικό χαρακτηριστικό της διαδικασίας δημιουργίας του είναι ότι εκχυλίζεται με αγγούρι και ροδοπέταλο- προσκαλεί τους λάτρεις του αγγουριού και του ασυνήθιστου να μεγαλώσουν ή να υιοθετήσουν ένα αγγούρι μέσω ενός FB application- προτρέποντάς τους να αναπτύξουν μια ασυνήθιστη σχέση μαζί του είτε μιλώντας του, είτε βάζοντάς του μουσική είτε διαβάζοντάς του λογοτεχνία και ποίηση με στόχο να επηρεάσουν την ανάπτυξή του , την ευτυχία του και τελικά την γεύση του! Την γεύση του που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν χρησιμοποιώντας το αγγούρι που ‘μεγάλωσαν’ ως γαρνιτούρα σε ένα απολαυστικό Hendricks Gin & Tonic στις 14 Ιουνίου, την Παγκόσμια Ημέρα του Αγγουριού.

Στο παγκόσμιο αυτό πείραμα που θα κορυφωθεί & θα εορταστεί στις 14 Ιουνίου συμμετέχουν όλοι οι λάτρεις του μοναδικού Hendricks Gin ανά τον κόσμο που μοιράζονται το ίδιο πάθος για το αγγούρι και οτιδήποτε ασυνήθιστο!

Εάν θέλετε να πάρετε και εσείς μέρος στο παγκόσμιο αυτό πείραμα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.WorldCucumberDayExperiment.com.

Τα παρακάτω 9 σημεία στις 14/06 θα προσφέρουν cocktails Hendrick’s, ειδικά φτιαγμένα και εμπνευσμένα για την Παγκόσμια Ημέρα Αγγουριού (τα δικά του cocktails το κάθε σημείο) και θα τα προσφέρουν στην τιμή των 5€.

Θεσσαλονίκη:
 
Αθήνα: