Στο κατάστημα WIND έφτασε το μοναδικό WIND Running Pack, με τελευταίας τεχνολογίας smartwatch και οθόνη αφής που λειτουργεί αυτόνομα ή συνδέεται με smartphone, μεγάλης διάρκειας powerbank (φορητός φορτιστής) και Δωρεάν 1GB χωρίς καμία δέσμευση για άνετο σερφάρισα στο 3 φορές μεγαλύτερο 4G Δίκτυο της WIND. Το WIND Running Pack οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βρουν μέχρι τις 10 Ιουνίου μόνο 29,99€.

Όσοι επιλέξουν να ταξιδέψουν με την Blue Star Ferries απολαμβάνουν έκπτωση 30% αρκεί να απευθυνθούν στο κεντρικό πρακτορείο «Gaviotis Travel» ενώ ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία όπως Ανεμολόγιο, Hotel Emily, Δίας Studios, Hotel Evi Evan προσφέρουν ειδικές τιμές. Εστιατόρια, ταβέρνες και καφέ όπως «Στην Ιθάκη του Άη», «Σεμινάριο» «Το Λιμάνι» , « Μαύρο Πρόβατο», «Cocoon» , Ζαχαροπλαστείο Κανακάρης, «Liquid music bar» και πολλά ακόμα σε όλο το νησί, δίνουν 10% έκπτωση.

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του νησιού έρχεται για 2η χρονιά το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Παρασκευή 2 Ιουνίου με την Ημερίδα με θέμα «Αθλητικός Τουρισμός και Διατροφή και Υπερτροφές». Η συζήτηση θα ξεκινήσει στις 19:30 στο Επιμελητήριο Κυκλάδων. Στη συνέχεια το τμήμα Μαγειρικής Τέχνης του ΙΕΚ Σύρου στο καφέ «Μεταξύ Μας» στην παραλία Ερμούπολης, θα προσφέρει το καθιερωμένο pasta party ενώ το Σάββατο 3 Ιουνίου με ώρα εκκίνησης τις 18.30 θα πραγματοποιηθούν έξι αγώνες των 2,5χλμ., 5χλμ., 10χλμ., καθώς και των 100μ, 300μ και 500μ για παιδιά. Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν στις 20:30 με τις απονομές νικητών.

Οι δρομείς καλούνται να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους μαζί με την τεχνική μπλούζα WIND από τη γραμματεία του αγώνα που θα λειτουργεί στην κεντρική πλατεία Ερμούπολης – πλατεία Μιαούλη, την Παρασκευή 2 Ιουνίου: 15:00 – 19:00 και το Σάββατο 3 Ιουνίου: 10:00 – 14:00 & 15:00 – 18:00. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην παραλία, το Σάββατο 3 Ιουνίου, από τις 18:00 μέχρι και τις 20:00.

Σημειώνεται ότι οι εγγραφές μέσω της ιστοσελίδας www.syrosrun.gr έχουν ήδη ολοκληρωθεί έχοντας σχεδόν διπλασιαστεί σε σχέση με πέρσι.

Περισσότερες πληροφορίες www.syrosrun.gr και  www.facebook.com/SYROS-RUN