Τι είναι η μέθοδος Αeropress;

Η φορητή μηχανή καφέ AeroPress άρχισε σιγά σιγά να αποκτά ιδιαίτερη δημοφιλία κατακτώντας καθημερινά ακόμα περισσότερους καταναλωτές τόσο λόγω της τιμής της όσο και λόγω της ποιότητας του καφέ που παρασκευάζει. Οι λάτρεις του καλού καφέ παγκοσμίως απολαμβάνουν τον καφέ που ετοιμάζει η Aeropress και συγκρίνουν το αποτέλεσμα με καφέδες που παρασκευάζονται από ακριβές επαγγελματικές μηχανές καφέ. Πολλοί από αυτούς επιμένουν πως ο καφές που κάνουν με την Aeropress είναι καλύτερος!

Η Ιστορία του Aeropress Championship

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AeroPress δημιουργήθηκε το 2008, στο Όσλο της Νορβηγίας, από τους Tim Wendelboe και Tim Varney, και από τότε έχει γίνει μία από τις πιο συναρπαστικές και μοναδικές πλατφόρμες διαγωνισμού. Τότε βέβαια θα μπορούσε να περιγραφεί ως μία «συγκρατημένη υπόθεση», αφού οι διαγωνιζόμενοι ήταν μόλις 3, με έπαθλο ένα καθαρά συμβολικό βραβείο. Εννιά χρόνια αργότερα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AeroPress είναι μια πολύ διαφορετική ιστορία. 51 χώρες καλούνται να στείλουν τον εκπρόσωπό τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ανάμεσα από περίπου χίλιους διαγωνιζόμενους συνολικά, για μία μοναδική εμπειρία και ευκαιρία.

Φέτος διοργανώνεται για 2η φορά στη χώρα μας, σε μία εκδήλωση που αναμένεται να γίνει θεσμός!

Ο νικητής του Ελληνικού Πρωταθλήματος AeroPress 2017 θα κερδίσει την πρόκριση, το αεροπορικό εισιτήριο και τη διαμονή του στη Σεούλ για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AeroPress το Νοέμβριο του 2017.

Το event θα ολοκληρωθεί με ένα δυνατό live από τον Γιώργο Ζερβό και την μπάντα του που θα σας χαρίσουν μία εκρηκτική & ξεσηκωτική εμπειρία (!)

Κάνε attend στο πρώτο big party του καλοκαιριού!

Σάββατο 3 Ιουνίου, 10:00–22:00

Proorismos Papastratos – Γραβιάς 25, Πειραιάς

Συμμετοχές Barista για το διαγωνισμό εδώ: Συμμετοχή Barista

Προπώληση εισιτηρίων εδώ: Εισιτήριο Aeropress Championship

6€ μέχρι και 21/5

8€ μέχρι και 02/6 &

10€ στα ταμεία τη μέρα του event.

*Στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνονται:

ένα burger, ένα cocktail & άφθονος καφές (!)

Μπορείς να κλείσεις το εισιτήριό σου με δωρεάν είσοδο (πληκτρολόγησε τον κωδικό AEROPRESS2017) εδώ:  Εισιτήριο Aeropress Championship