Με μήνυμα το You got Something, το ΑΧΕ αποδεικνύει πως κανένας άντρας δεν είναι τέλειος, όμως ο καθένας έχει κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει και να νιώθει μοναδικός!

Είναι το χιούμορ σου; Είναι το στυλ σου; Είναι οι χορευτικές σου κινήσεις; Δεν έχει σημασία ποιος είσαι ή ποια είναι η εξωτερική σου εμφάνιση. Όλα είναι θέμα του τι πιστεύεις πως σε κάνει ξεχωριστό, τι είναι αυτό που σε κάνει να είσαι ο εαυτός σου… και τότε όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου και τίποτα δε μπορεί να σε κρατήσει πίσω!

Η νέα σειρά του AXE YOU”, περιλαμβάνει το AXE YOU Body spray και AXE YOU Body wash. Το μοντέρνο και παράλληλα αρρενωπό άρωμα του AXE YOU αναδεικνύει το ιδιαίτερο εκείνο χαρακτηριστικό που κάνει κάθε άντρα να ξεχωρίζει. Η νέα σειρά YOU – συν-δημιουργία της Ann Gottlieb, μίας από τις πιο γνωστές συμβούλους αρωμάτων – συνδυάζει μοναδικά τις νότες από μοντέρνα συστατικά (φύλλα κόλιανδρου, μαύρος βασιλικός και μαύρο πιπέρι) σε μια κλασική δομή που αποτελείται από διαχρονικά εκχυλίσματα αρωμάτων (κεχριμπάρι, βετιβέρ, κανέλα και βερβένα). Το YOU απευθύνεται σε κάθε σύγχρονο και τολμηρό άντρα, που θέλει να αναδείξει την προσωπικότητά του, αναδίδοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και αυτοπεποίθησης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας!