Η μεγάλη στιγμή για τον Έλληνα φιναλίστ Ladd//roller του Chivas Venture έφτασε: Έως την Πέμπτη 15 Ιουνίου, το ελληνικό κοινό έχει την δυνατότητα να υποστηρίξει τον Έλληνα φιναλίστ μέσω της online ψηφοφορίας στο site του Chivas Venture.

Ο Έλληνας φιναλίστ του παγκόσμιου διαγωνισμού Μάριος – Ερμής Πετρωτός, συνιδρυτής της εταιρείας Ladd//roller, διαγωνίζεται ανάμεσα στους υπόλοιπους 29 υποψήφιους για να διεκδικήσει τη νίκη στον τελικό, τον Ιούλιο στο Los Angeles. Με τη βοήθεια του ελληνικού κοινού, ο Έλληνας υποψήφιος μπορεί να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη και να κερδίσει μέρος της χρηματοδότησης των $250.000, ώστε το όραμα του να αποκτήσει πνοή και οι άνθρωποι με κινητικές δυσκολίες να αποκτήσουν την αυτονομία που χρειάζονται με τη βοήθεια του αναπηρικού αμαξιδίου Ladd//roller.

Κατά τη διάρκεια των 5 εβδομάδων της online ψηφοφορίας, η συμμετοχή και η ψήφος του κοινού είναι πολύ σημαντική και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στον τρόπο με τον οποίο θα διανεμηθεί το πρώτο πόσο των $250.000 μεταξύ των τελικών υποψηφίων. Κάθε εβδομάδα από 8/5 ως 12/6, μοιράζονται 50.000$ στους φιναλίστ με βάση τις ψήφους του  κοινού, ενώ καθένας μπορεί να ψηφίσει μόνο μία φορά κάθε εβδομάδα. 

Ο νικητής που θα κερδίσει το υπόλοιπο ποσό, που ανέρχεται στις $750.000, θα αποφασιστεί την Πέμπτη 13 Ιουλίου στον τελικό του Chivas Venture στο Los Angeles, μετά από μια πολύ σημαντική παρουσίαση μπροστά σε ακροατήριο και κριτές.

Το Ladd//roller είναι ένα υβρίδιο εξωσκελετού με ηλεκτροκίνητο, αναπηρικό αμαξίδιο το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα να στέκονται όρθιοι, να μετακινούνται αλλά και να υπερβαίνουν τα εμπόδια, κράσπεδα και σκαλιά. Βοηθά τους χρήστες του να εκτελούν ενέργειες στην καθημερινότητα από όρθια στάση, βελτιώνοντας έτσι την υγεία και το επίπεδο ζωής τους.

Με τη δική σας υποστήριξή και θετική ψήφο η Ladd//roller θα μπορέσει να χρηματοδοτήσει τη πρώτη της παραγωγή και να επεκταθεί διεθνώς ώστε να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής για τους χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων. Ενισχύστε τη Ladd//roller με την ψήφο σας, στο site Chivas Venture.