Από τις αρχές Μαρτίου, και με αποκορύφωμα την Παρασκευή 17 Μαρτίου αναζήτησε τα Jameson St. Patricksevents σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πάρε την παρέα σου, βάλε τη χαλαρή σου διάθεση και κάτι πράσινο (θα φροντίσει και το Jameson γι’ αυτό!), ετοιμάσου για μοναδικές εμπειρίες και ζήσε την ατμόσφαιρα της μεγαλύτερης Ιρλανδέζικης γιορτής!  Μάθε περισσότερα για τα parties του Jameson St.Patrick’s Day σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στην επίσημη Facebook σελίδα του Jameson Irish Whiskey.

Συλλεκτική φιάλη Jameson St. Patrick’s 2017!

Στα πλαίσια των εορτασμών του Jameson Irish Whiskey για την ημέρα του Αγίου Πατρικίου, το Jameson συνεργάζεται, κάθε χρονιά, με Ιρλανδούς καλλιτέχνες και παρουσιάζει μια συλλεκτική φιάλη Jameson St. Patrick’s σε περιορισμένο αριθμό.

Η φετινή συλλεκτική φιάλη Jameson St. Patrick’s είναι αποτέλεσμα της δημιουργικής συνεργασίας με τον Ιρλανδό εικονογράφο Steve McCarthy, ο οποίος εμπνευσμένος από την Ιρλανδέζικη παράδοση αποτυπώνει στην ετικέτα της φιάλης, τη χαρακτηριστική ιρλανδέζικη έκφραση: to ‘chance your arm’. Η δυναμική χειραψία στην ετικέτα της φιάλης υμνεί την τόλμη για συμφιλίωση και νέες φιλίες, μία από τις βασικές αξίες του Jameson.

Λίγα λόγια για την ημέρα του Αγίου Πατρικίου

Η ημέρα του Αγίου Πατρικίου, είναι η μεγαλύτερη Ιρλανδέζικη γιορτή που έχει εξελιχθεί σε θεσμό παγκοσμίως, και έχει γίνει συνώνυμο με το πράσινο χρώμα και την αυθόρμητη διασκέδαση. Αρχικά ήταν μια ήσυχη ημέρα σκέψης και συλλογισμού για την πατρίδα, αλλά η νοσταλγία των πρώτων Ιρλανδών μεταναστών στην Αμερική για την κουλτούρα της διασκέδασης και της φιλίας τη μετέτρεψε στο μεγαλύτερο παγκόσμιο πάρτι.  Ένα πάρτι που ενώνει όχι μόνο τους απανταχού Ιρλανδούς, αλλά και όλους όσους απολαμβάνουν την καλή παρέα και είναι ανοιχτοί σε μοναδικές εμπειρίες!