Τα adidas Originals γιορτάζουν την επόμενη γενιά της σειράς EQT με ένα once-in-a-lifetime event στο κέντρο της πόλης

Τα adidas Originals φέρνουν το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία του EQT στην Ελλάδα, με ένα ξεχωριστό event στην Αθήνα και παρουσιάζουν το EQT Support ADV.

Τα adidas Originals γιορτάζουν την επόμενη γενιά της σειράς EQT με ένα once-in-a-lifetime event στο κέντρο της πόλης

Τα adidas Originals φέρνουν το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία του EQT στην Ελλάδα, με ένα ξεχωριστό event στην Αθήνα και παρουσιάζουν το EQT Support ADV.


Στον ιστορικό χώρο του παλαιού Χρηματιστηρίου Αθηνών, τα adidas Originals μας προσκαλούν να ανακαλύψουμε την ιστορία του EQT, του θρυλικού sneaker, από το 1991 μέχρι σήμερα. O χώρος θα μεταμορφωθεί, αποκλειστικά για το βράδυ της παρουσίασης, σε ένα σκηνικό που θα ενώσει την παλαιότερη με τη σύγχρονη κουλτούρα των sneakers. Video projections & installations θα προβάλλουν την ιστορία και την εξέλιξη της iconic σειράς Equipment, ενώ μοναδικά activations και happenings θα ζωντανέψουν τη θρυλική σειρά μεταδίδοντας την ουσία του μηνύματος “Everything that is essential. Nothing that is not”.

Πρωταγωνιστής της βραδιάς θα είναι το νέο sneaker EQT Support ADV, το οποίο έρχεται για να δώσει νέα πνοή στο επόμενο κεφάλαιο της σειράς EQT. Παραμένοντας πιστό στον αρχικό σχεδιασμό του παπουτσιού, το EQT Support ADV τολμά στο τώρα εισάγοντας μια νέα προσέγγιση στη βασική φιλοσοφία του sneaker.

Ξεχωριστός καλεσμένος των adidas Originals θα είναι ο μεγαλύτερος συλλέκτης EQT και owner του γνωστού sneaker store, Overkill, Marc Leuschner ή αλλιώς ο Mr. EQT. Αποκλειστικά για το launch event του sneaker στην Αθήνα, έρχεται από το Βερολίνο μαζί με τα 120 συλλεκτικά EQT του για να μοιραστεί με όλους την ιστορία τους και τη φιλοσοφία του κάθε sneaker σε ένα exhibition που πρώτη φορά παρουσιάζεται στην Ελλάδα.

Η ομάδα mobile DIY parties Yes it does!! Sure it does!! θα κλείσει την βραδιά με ένα μεγάλο party από αγαπημένους μας Αθηναίους DJs και φυσικά τους resident djs του Yid!!Sid!! Bad Spencer και Dreamer.

Δες την ιστορία του EQT να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια σου και δώσε το παρών στην αρχή του επόμενου κεφαλαίου της iconic σειράς Equipment στο Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών, Σοφοκλέους 10, Αθήνα την Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 στις 21:00.

Λίγα λόγια για τον Marc Leuschner

Ο Marc Leuschner είναι από τους πιο γνωστούς συλλέκτες sneaker παγκοσμίως και ιδιοκτήτης του γνωστού sneaker store του Βερολίνου, Overkill, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας, στην περιοχή Kreuzberg,, και αποτελεί μέρος συνάντησης για τους λάτρεις των sneakers, του graffiti art & του streetwear. Πρόκειται για ένα παλιάς εποχής διατηρητέο βερολινέζικο κτίριο το οποίο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της περιοχής από το 2003 και φιλοξενεί συλλεκτικές εκδόσεις παπουτσιών, ξεχωριστές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και έναν εντυπωσιακό αριθμό graffiti art. Οι ιδρυτές του Overkill συντέλεσαν σε μεγάλο βαθμό στην προώθηση και εξέλιξη του original urban lifestyle στο Βερολίνο, φέρνοντας την επανάσταση στο streetwear. Διαθέτοντας περισσότερα από 1000 sneakers, μοναδικά graffiti walls και επιλεγμένες fashion συλλογές,  το Overkill αποτελεί έναν από τους πιο hot προορισμούς στην πόλη. O Marc Leuschner είναι fan της adidas από τα 12 του χρόνια, που απέκτησε το πρώτο του adidas sneaker. To 1991 απέκτησε το πρώτο adidas EQT. Το πάθος και η αγάπη του για τη συλλογή Equipment εκδηλώθηκε εξαρχής, καθώς μονοπωλούσε το ενδιαφέρον του με κάθε νέο μοντέλο της σειράς που λάνσαρε η adidas. Το αποτέλεσμα αυτής της αγάπης του ήταν η δημιουργία της συλλεκτικής συλλογής sneakers, έχοντας 25 χρόνια μετά αποκτήσει την πιο ολοκληρωμένη συλλογή EQT παγκοσμίως, με 120 sneakers να συμπληρώνουν τη συλλογή του. 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα