Η Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε., συνεπής στην υπόσχεσή της να προσφέρει πάντα υψηλή ποιότητα και διατροφική αξία, δημιούργησε μια σειρά από καινοτόμα προϊόντα Χωρίς Γλουτένη*.

Ανταποκρινόμενη στις  σύγχρονες διατροφικές τάσεις και τις απαιτήσεις των καταναλωτών, η εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. λανσάρει τη νέα σειρά ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Χωρίς Γλουτένη για όσους αναζητούν κάτι υγιεινό και χορταστικό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Νόστιμες και τραγανές Φρυγανιές, ανάλαφρες Crackinettes καθώς και Μπισκότα σε δυο υπέροχες γεύσεις πορτοκάλι & κακάο, αποτελούν ιδανική επιλογή στην καθημερινή σας διατροφή.

Όλα τα προϊόντα χαρακτηρίζονται από την υψηλή τους ποιότητα, τα  διατροφικά τους οφέλη και την εξαιρετική τους γεύση.

Πιο συγκεκριμένα τα Μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Χωρίς Γλουτένη με πορτοκάλι  & κακάο ξεχωρίζουν γευστικά, είναι πλούσια σε φολικό οξύ και εδώδιμες ίνες και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά.

Οι τραγανές Φρυγανιές ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Χωρίς Γλουτένη είναι πλούσιες σε εδώδιμες ίνες και συνοδεύουν ιδανικά όλα τα γεύματα.

Τέλος οι ανάλαφρες Crackinettes από ρύζι και καλαμπόκι, μόνο με 19 θερμίδες ανά τεμάχιο αποτελούν ένα υπέροχο snack για όλη την ημέρα.

Τα προϊόντα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Χωρίς Γλουτένη είναι εγκεκριμένα από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Κοιλιοκάκης A.O.E.C.S και  φέρουν το ειδικό σύμβολο το οποίο επιβεβαιώνει ότι μπορούν να καταναλωθούν και από άτομα που πάσχουν από τη νόσο Κοιλιοκάκη.

Δοκιμάστε κι εσείς τη νέα σειρά ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Χωρίς Γλουτένη !

Προϊόντα για την καθημερινή σας διατροφή, χωρίς γλουτένη, με την εγγύηση του ονόματος Παπαδοπούλου.

Σχετικά με την Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε.

Η Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε, πρωτοπόρος και υπερσύγχρονη βιομηχανία τροφίμων, είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία η οποία εδώ και 94 χρόνια ηγείται της Ελληνικής αγοράς μπισκότων με μεγάλη γκάμα γευστικών προϊόντων, υψηλής διατροφικής αξίας και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμες μάρκες, όπως:  Πτι Μπερ, Μιράντα, Γεμιστά, Caprice, Cream Crackers. Κατέχει, επίσης, ισχυρή θέση στον κλάδο των αρτοσκευασμάτων με προϊόντα όπως τα Krispies και οι Χωριάτικες φρυγανιές, διαθέτει  στην αγορά τις μπάρες Δημητριακών Digestive Bars, ενώ από το 2013  δραστηριοποιείται και στο χώρο του συσκευασμένου ψωμιού σε φέτες, με τις μάρκες Γεύση² και Χωριανό και Αρχαία Σπορά.  Στα 4 εργοστάσιά της απασχολεί περισσότερα από 1.200 άτομα ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 40 χώρες. Μετρά δεκάδες βραβεύσεις σε ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις. Η εταιρεία εξέδωσε το 2013 τον πρώτο απολογισμό εταιρικής υπευθυνότητας. Περισσότερα στοιχεία μπορείτε να βρείτε στο: http://papadopoulou.gr/wp-content/uploads/2014/11/ekthesi-2013.pdf

*Τι είναι η Γλουτένη

Είναι μια πρωτείνη που τη συναντάμε κυρίως στα δημητριακά όπως σιτάρι,το κριθάρι, τη  σίκαλη κ.α

Δεν πιτρέπεται καθόλου η κατανάλωση της από άτομα με κοιλιοκάκη την πάθηση κατά την οποία προκαλείται λείανση και αδρανοποίηση των λάγνων του λεπτού εντέρου που είναι υπεύθυνες για την απορρόφηση θρεπτικών συστατικών, βιταμινών και ιχνοστοιχείων από τον οργανισμό.

*Προϊόντα χωρίς Γλουτένη

Τα προϊόντα χωρίς γλουτένη  είναι προϊόντα,σχεδιασμένα να παρέχουν στους σύγχρονους καταναλωτές τη μέγιστη γεύση χωρίς τη γλουτένη.

Για τη παρασκευή τους χρησιμοποιούνται άλευρα καλαμποκιού, ρυζιού, κινόας κτλ. αποκλειστικά σε εξειδικευμένους χώρους ώστε να μην υπάρχει η πιθανότητα επιμόλυνσης.