Τις εντυπώσεις του κοινού έκλεψε όχι μόνο με το συντονισμό αλλά και με την ομιλία του ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης που όπως εξήγησε: «Οτιδήποτε ξένο μας φοβίζει γιατί ενέχει ρίσκο! Αυτό θα έπρεπε να αποτελεί κίνητρο και όχι φόβο. Αν το σκεφτούμε σοβαρά θα συνειδητοποιήσουμε ότι αυτά που μας αρέσουν τα κάνουμε ακριβώς γιατί είναι ξένα: ταξιδεύουμε για να ανακαλύψουμε ξένους τόπους, προσεγγίζουμε τους ανθρώπους για να γνωρίσουμε την άγνωστη προσωπικότητα τους, ξεκινάμε μια επαγγελματική συνεργασία χωρίς να ξέρουμε με βεβαιότητα που θα οδηγήσει. Το «ξένο » είναι καλό! Έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε… »

Εκτός από την παρακολούθηση των ομιλιών οι θεατές είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαδραστικά workshops, να δοκιμάσουν γεύσεις της κρητικής κουζίνας, να διασκεδάσουν με τους ήχους και την μουσική της Μαρίας Μέντεζ και των Passe pARTout ενώ μοιράστηκαν στιγμές από τη διοργάνωση στα social media με τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες του 4G Δικτύου της WIND, η πληθυσμιακή κάλυψη του οποίου αγγίζει στην Κρήτη το 97%.

Απολαύστε εδώ το μοναδικό #MannequinChallenge ομάδας και θεατών υπό την καθοδήγηση του Σάκη Τανιμανίδη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας με το νέο πρόγραμμα TEDx διοργανώσεων σε όλη την Ελλάδα το 2017.