Από το Netwix η νέα πλατφόρμα περιεχομένου που βάζει τους χρήστες σε… πρώτο πλάνο!

Μοναδικά δώρα κάθε μήνα στα καλύτερα videos!

Από το Netwix η νέα πλατφόρμα περιεχομένου που βάζει τους χρήστες σε… πρώτο πλάνο!

Μοναδικά δώρα κάθε μήνα στα καλύτερα videos!


Το UPLOAD, η νέα δυναμική ενότητα του πολυθεματικού διαδικτυακού καναλιού www.netwix.gr, με user generated περιεχόμενο, έχει γίνει ήδη αγαπημένη πλατφόρμα έκφρασης και δημιουργικότητας των νέων!

Στη νέα ενότητα UPLOAD, δημιουργοί video περιεχομένου κάθε είδους, μπορούν να ανεβάσουν το υλικό τους σε 12 ξεχωριστές κατηγορίες: Music, Dance, Funny/Comedy, Beauty & Style, Cooking, City life/Travelling, Tech & Games, Pets, Love stories, Babies & Family, Sports & Fitness και Video Diaries. Οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν όσα videos θέλουν, σε όσες κατηγορίες θέλουν, χωρίς περιορισμούς, αφήνοντας τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους ελεύθερη.

Παράλληλα, κάθε μήνα, η Creative & Prodiction team του www.netwix.gr θα αναδεικνύει το καλύτερο video, τόσο από πλευράς περιεχομένου, όσο και από πλευράς εκτέλεσης και αισθητικής, οι δημιουργοί του οποίου θα κερδίζουν φανταστικά δώρα!

ΠΡΩΤΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ UPLOAD
Ήδη το Σεπτέμβριο, ο Παντελής Βατουσιάδης και η ομάδα του, Vatoum Productions, κέρδισε ένα φανταστικό SUMMERCAR 250i DAYTONA MOTORS με το video του με τίτλο: «Kingsman» μια παρωδία σκηνής από την ταινία «Kingsman» με τον Κόλιν Φερθ, με υψηλά production values και τέλειο αποτέλεσμα. Το video, χολυγουντιανού επιπέδου, κόστισε μόλις 100 ευρώ και ολοκληρώθηκε μέσα σε 4 ημέρες… και το ταλέντο αυτό δεν μπορούσε να μην εντυπωσιάσει!

Τα δώρα συνεχίζονται και ο νικητής του Οκτωβρίου πρόκειται να κερδίσει ένα MLS iQTalk 4G & 1 MLS iQTab Focus. Το UPLOAD είναι εδώ. 1 πλατφόρμα.  12 κατηγορίες. Πολλά νέα ταλέντα!

Μπες και εσύ στο www.netwix.gr/upload! Τα βήματα είναι απλά: SHOOT-EDIT-UPLOAD!

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα