Ξεχωριστές εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας στον ανανεωμένο χώρο του PlayStation στο Golden Hall

Οι επισκέπτες, μεταξύ άλλων, έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν την κορυφαία εμπειρία εικονικής πραγματικότητας που προσφέρει το PlayStation VR

Ξεχωριστές εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας στον ανανεωμένο χώρο του PlayStation στο Golden Hall

Οι επισκέπτες, μεταξύ άλλων, έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν την κορυφαία εμπειρία εικονικής πραγματικότητας που προσφέρει το PlayStation VR


Αθήνα, 14 Οκτωβρίου 2016 – Σημείο συνάντησης και αναφοράς θα αποτελεί από σήμερα και για τους επόμενους μήνες ο ανανεωμένος χώρος του PlayStation στον 2ο όροφο του εμπορικού κέντρου Golden Hall, το PlayStation Area. Η νέα εμφάνιση του PlayStation Area έχει προκαλέσει ήδη τρομερή αίσθηση και φιλοδοξεί να αποτελέσει πόλο έλξης, προσελκύοντας καθημερινά όλο και περισσότερους επισκέπτες, που θα θελήσουν να ζήσουν από κοντά όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο gaming, και όχι μόνο.

Κορυφαίοι τίτλοι παιχνιδιών είναι διαθέσιμοι για να χαρίσουν μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους, αλλά οι επισκέπτες, θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν συγκλονιστικές εμπειρίες, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον οποίο φιλοξενείται το PlayStation®VR, το επαναστατικό και ολοκληρωμένο σύστημα εικονικής πραγματικότητας αποκλειστικά για το PlayStation4.

Το PlayStation®VR (PS VR) που κυκλοφόρησε εχθές, 13/10/2016, στην Ελλάδα, προσφέρει μια νέα απαράμιλλη εμπειρία εικονικής πραγματικότητας κάνοντας τους παίκτες να αισθάνονται όπως πότε ξανά στο παρελθόν, ότι είναι μέρος του παιχνιδιού και ότι ζουν το παιχνίδι. Το νέο headset του PlayStation® κατέφθασε και είναι έτοιμο να συναρπάσει τους αναρίθμητους φίλους του, προσφέροντάς τους αμέτρητες συγκινήσεις.

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του PlayStation®VR εντός του PlayStation Area, στον 2ο όροφο του Golden Hall θα είναι ανοιχτός για το κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 14 Οκτωβρίου μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου. Εκεί θα συναντήσετε την εξειδικευμένη ομάδα του PlayStation® που θα σας μυήσει στα μυστικά του gaming και θα σας βοηθήσει να πάρετε μια ολοκληρωτική «γεύση» από VR εμπειρία.

Το PS VR μπορούν να το δοκιμάσουν άτομα άνω των 12 ετών, είτε πραγματοποιώντας μια εύκολη εγγραφή μέσα στην πλατφόρμα http://trypsvr.com/el-gr, κλείνοντας συγκεκριμένη ώρα δοκιμής, είτε μπορούν να επισκεφθούν απευθείας στο χώρο του PlayStation Area τις μέρες και ώρες που θα βρουν αναλυτικά επίσης στο http://trypsvr.com/el-gr.

Το μοναδικό headset εικονικής πραγματικότητας για κονσόλες βρίσκεται στο PlayStation Area στο Golden Hall! Εσείς ακόμα να το επισκεφθείτε για να το δοκιμάσετε;

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα