Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος σε ένα ακουστικό ταξίδι με αποσπάσματα από όλη την προσωπική δισκογραφική πορεία του. Μαζί του στη σκηνή θα είναι οι ξεχωριστοί μουσικοί του «Acoustic Set», οι οποίοι συμμετείχαν και στην ηχογράφηση του τελευταίου του δίσκου «Μέσα στον Πόνο Είν’ η Χαρά Μες στη Χαρά Είν’ ο Πόνος» (puzzlemusik & B-otherside Records). Ένα εξαιρετικό σεστέτο εγχόρδων αποτελούμενο από κορυφαίους μουσικούς που παρασέρνουν τον ακροατή καθώς βυθίζονται και οι ίδιοι σε ένα αισθαντικό, καθάριο και μελωδικό ταξίδι.

Παράλληλα, θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε και κάποιες ηλεκτρικές στιγμές, καθώς ο Μπάμπης Παπαδόπουλος θα ερμηνεύσει την μουσική που έγραψε για την ταινία «Μικρό Ψάρι» (κυκλοφόρησε σε συλλεκτικό βινύλιο από την FeelGood Records), την ώρα που θα προβάλλεται βίντεο με μέρη της ταινίας ειδικά επιμελημένο για αυτές τις παραστάσεις από τον σκηνοθέτη της Γιάννη Οικονομίδη.

Τα σχόλια στα έντυπα από τη μέρα της κυκλοφορία του είναι χαρακτηριστικά:

“Είναι, εν ολίγοις, τούτο το πόνημα ένα «instant classic» όπως λένε στην αλλοδαπή: ένας δίσκος μαεστρικά ισορροπημένος, βαθύς και μεστός, ο καλύτερος εγχώριος αλλά και ένας από τους καλύτερους γενικότερα για τη φετινή χρονιά. Αν δεν με πιστεύετε, είμαι σίγουρος ότι μια δοκιμή θα σας πείσει…”
Μιχάλης Τσαντίλας 

“Πρόκειται για ένα σύγχρονο έργο, που αναδιατάσσει το «χθες» με όρους σημερινούς δίχως να απογυμνώνεται από τις πυρηνικές αξίες της δημιουργίας. Ενοποιεί διαφορετικής αφετηρίας παλαιούς ήχους, χρησιμοποιώντας μεθόδους προσέγγισης δοκιμασμένες στο χρόνο. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό”
Φώντας Τρούσας 

“Ο κιθαρίστας Μπάμπης Παπαδόπουλος δικαιώνει απολύτως τον τίτλο του καινούργιου του δίσκου. Ένα πολυδιάστατο μουσικό ταξίδι που πατάει στην Ελλάδα και κοιτάζει τον κόσμο με ένα πολύχρωμο καλειδοσκόπιο συναρπαστικής πλοκής”
Μάκης Μηλάτος 

Συντελεστές

Φώτης Σιώτας (βιολί και βιόλα)
Μιχάλης Βρέττας (βιολί)
Δημήτρης Βλαχομήτρος (μπουζούκι)
Διονύσης Μακρής (κοντραμπάσο)
Τάσος Μισυρλής (τσέλο)
Τίτος Καργιωτάκης (κονσόλα ήχου)

Διοργάνωση: Goodheart Productions

Σύνδεσμοι από ζωντανές εμφανίσεις:
https://www.youtube.com/watch?v=xgF6HO-eOFA
https://www.youtube.com/watch?v=ZXSpH_hftrY
https://www.youtube.com/watch?v=y3pkx3RraHo 

Ώρα Έναρξης 21:30

Τιμές

12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)
14 ευρώ με ποτό
40 ευρώ φιάλη κρασί ανά 2 άτομα
80 ευρώ φιάλη ποτό ανά 4 άτομα

Προπώληση εισιτηρίων

www.viva.gr
11876
σε όλα τα καταστήματα
Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη,
Τηλ. 210 9315600
www.gialino.gr 

Καλλιτεχνική Διεύθυνση για το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο: Άγγελος Σφακιανάκης