Πραγματοποιώντας την υπόσχεση που έδωσαν το καλοκαίρι, η AtoZGreek από κοινού με τα πολυκαταστήματα attica, προσέφεραν μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της special συλλογής AtoZGreek “Greece, The land of Goddesses & Divas” για την ενίσχυση των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων των σχολείων του Καστελόριζου. 

Αναγνωρίζοντας τις περιορισμένες δυνατότητες των παιδιών που ζουν και μεγαλώνουν στο ακριτικό νησί, η AtoZGreek και τα attica προσέφεραν τον εξοπλισμό & τα υλικά για τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες όλων των σχολείων (νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο & λύκειο) του νησιού, ενθαρρύνοντας τα παιδιά να βρουν διέξοδο από τις καθημερινές δυσκολίες μέσα από την έκφραση και τη δημιουργία.

Στο πλαίσιο της ενέργειας, ο designer της AtoZGreek, Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης, ταξίδεψε πριν από λίγες ημέρες στο Καστελόριζο, προκειμένου να παραδώσει τα υλικά και να γνωρίσει από κοντά τους 50 μαθητές, με τους οποίους μοιράστηκε την έμπνευση για τις δημιουργίες του και το όνειρό του να ταξιδέψει η AtoZGreek το ελληνικό καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο.



Παράλληλα, θέλοντας να ενθαρρύνει την έκφραση, ο Κωνσταντίνος θα προσφέρει σε όλα τα παιδιά λευκά AtoZGreek τσαντάκια, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν ως λευκό καμβά για να αποτυπώσουν πάνω τους μια δημιουργία με πηγή έμπνευσης την Ελλάδα. 

Ο Κωνσταντίνος είχε, επίσης, την ευκαιρία να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις των σχολείων και να ενημερωθεί από τη Διευθύντρια του Γυμνασίου & του Λυκείου, κ. Μπέτυ Μούζακ, σχετικά με τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά.



“Το Καστελόριζο και οι κάτοικοί του αποτελούν μια πραγματική έμπνευση. Χαίρομαι που τα πολυκαταστήματα attica ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μου και συνέβαλαν στο να αναδείξουμε πόσο καθοριστική είναι για την παιδική ψυχή η ενασχόληση με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Είμαστε πολύ περήφανοι που οι μαθητές αγκάλιασαν την κίνησή μας, επιβεβαιώνοντας την ανάγκη για αυθεντικές ενέργειες”, δήλωσε σχετικά ο Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης. 



Η special συλλογή “Greece, The land of Goddesses & Divas” του beach accessories brand AtoZGreek είναι εμπνευσμένη από τη Μαρία, τη Μελίνα και τη Νάνα, που μέσα από το εξαιρετικό τους ταλέντο, ταξίδεψαν το ελληνικό πνεύμα σε όλον τον κόσμο. Η σειρά διατίθεται αποκλειστικά από τα πολυκαταστήματα attica.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα AtoZGreek στο www.atozgreek.com και στα social media:
Facebook: AtoZGreek
Instagram: atozgreek

Λίγα λόγια για τη σειρά & το δημιουργό της 
Τα summer accessories AtoZGreek φτιάχνονται αποκλειστικά στην Ελλάδα με τοπικές πρώτες ύλες και τεχνογνωσία. Ο καμβάς προέρχεται από ένα μικρό υφαντουργείο στη Ναύπακτο, το δέρμα από τη Νάουσα ενώ η κατασκευή γίνεται σε μία οικογενειακή βιοτεχνία στην Αττική. Ο designer Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει τα τελευταία χρόνια στη Νέα Υόρκη. Η επιχειρηματική κουλτούρα της πόλης τον οδήγησε στη δημιουργία της σειράς AtoZGreek, με έμπνευση τις εικόνες και τις αισθήσεις του ελληνικού καλοκαιριού.