Τα νέα αποσμητικά της σειράς Noxzema Total Protect+ είναι πλέον διαθέσιμα και σε Spray, για να προσφέρουν σίγουρη προστασία και μοναδικό άρωμα φρεσκάδας με διάρκεια. Όπως και τα roll-on, τα Spray Total Protectέχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες του κάθε φύλου, απαντώντας στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και του άντρα, ειδικά τώρα που η καθημερινότητά μας επιστρέφει σε γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς.

Τα αποσμητικά Total ProtectFresh Touch για τη γυναίκα και Total ProtectFresh Power για τον άντρα διαθέτουν το ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας Double Deo Technology, και εξασφαλίζουν:

–      Αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία

–      Ενισχυμένη αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί

–      Σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια

–      Άρωμα ειδικά σχεδιασμένο για τον ανδρικό και το γυναικείο ιδρώτα

Τέλος, όπως και όλα τα αποσμητικά της σειράς Noxzema, τα spray της σειράς Total Protect+ είναι δερματολογικά ελεγμένα και χάρη στην ειδική σύνθεσή τους με 0% οινόπνευμα, είναι φιλικά με την επιδερμίδα και δε δημιουργούν ερεθισμούς, ενώ διαθέτουν σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια.

Για ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση φρεσκάδας και φροντίδας, συνδυάστε τα αποσμητικά Noxzema με τα αφρόλουτρα της σειράς Noxzema Bath Care.