Τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® της Nestlé, δίνουν το παρών για 7η συνεχόμενη χρονιά στον Αγώνα Δρόμου & Περιπάτου Greece Race for the Cure®, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στο Ζάππειο, με στόχο να γεμίσουν την Αθήνα ενέργεια και να κινητοποιήσουν άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας να τρέξουν στο πλευρό των γυναικών που έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού.

Ως επίσημος χορηγός του 8ου Greece Race for the Cure που πραγματοποιείται στην Ελλάδα από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», τα αγαπημένα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® θα βρίσκονται στο Ζάππειο για να εμψυχώσουν τους δρομείς και να τους δώσουν το κατάλληλο boost ενέργειας που χρειάζονται πριν και μετά τον αγώνα με δημητριακά αλλά και λαχταριστές μπάρες δημητριακών FITNESS® chocolate! Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στο περίπτερο των FITNESS® οι συμμετέχοντες θα μπορούν να φωτογραφηθούν παρέα με τα πιο αγαπημένα… fit κορίτσια, αυξάνοντας κατακόρυφα τους δείκτες θετικής ενέργειας!

Αυτή τη χρονιά, όμως, τα δημητριακά ολικής άλεσης έχουν ακόμη έναν λόγο να γιορτάζουν, καθώς ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα Ενημέρωσης και Κλινικής Εξέτασης Γυναικών (20-39 ετών) που «έτρεξε» για δύο εβδομάδες από το «Άλμα Ζωής», με την πολύτιμη συνεργασία της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού και τη συνδρομή των FITNESS®. Πάνω από 170 γυναίκες εξετάστηκαν, ενώ πάνω από 130 γυναίκες παραπέμφθηκαν για περαιτέρω έλεγχο (μαστογραφία, υπέρηχο κ.ά.), κάνοντας πράξη το μήνυμα της πρόληψης και της προστασίας ενάντια στον καρκίνου του μαστού.

Φορέστε την πιο θετική σας διάθεση και το αγαπημένο σας running outfit που σας κάνει να νιώθετε όμορφα κι ελάτε να τρέξουμε παρέα στον πιο… θηλυκό αγώνα, αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες που δίνουν κάθε μέρα το δικό τους αγώνα ζωής!