Ακολουθώντας την περσινή επιτυχημένη του πορεία του , το γαστρονομικό εστιατόριο του The Margi επαναλειτουργεί υπό το νέο όνομα “Patio”, στο αίθριο του ξενοδοχείου που στο πλαίσιο της γενικής ανακαίνισης, διαμορφώθηκε ειδικά για να φιλοξενήσει το fine-dining εστιατόριο.

Σε απόλυτη σύμπλευση με τις επιταγές του ξενοδοχείου για μια πολύπλευρη εμπειρία γεύσης, που λαμβάνει χώρα στο εστιατόριο Malabar με επιτυχία, τα τελευταία χρόνια, ο ταλαντούχος chef Παναγιώτης Γιακαλής, όντας θιασώτης του διεθνούς γαστρονομικού κινήματος ”From Farm To Table”, έχει σχεδιάσει ένα μενού που εστιάζει στις καθαρές και ζωηρές γεύσεις και αναδεικνύει την αγνότητα των πρώτων υλών, πολλές εκ των οποίων προέρχονται από την φάρμα του The Margi. Το concept του εστιατορίου φέρει εμφανείς αναφορές στις εικαστικές τέχνες που συμβολίζουν την καλλιτεχνική διάσταση της υψηλής γαστρονομίας.

Ο κατάλογος του νέου εστιατορίου “Patio” περιλαμβάνει à la carte επιλογές και δύο μενού γευσιγνωσίας: Το “Still Life With Artichokes & Sea Urchins”, επηρεασμένο από την ελληνική παράδοση και το “Still Life With Avocados & Scallops” που έχει σαν βάση γεύσεις της Μεσογείου.

Ως μέρος των υπηρεσιών του Patio θα διατίθενται επιλογές food & wine pairing και σύντομα θα υπάρχει τρόλεϊ τυριών με ποικίλα ελληνικά και άλλα τυριά ευρωπαικής προέλευσης που θα παρουσιάζονται και θα σερβίρονται μπροστά στους καλεσμένους. Επιπλέον, θα παρατίθενται εβδομαδιαία wine tastings ενώ ήδη προγραμματίζονται ειδικά θεματικά γαστρονομικά γεγονότα.

Το ωράριο λειτουργίας του εστιατορίου είναι: Τρίτη – Σάββατο από τις 19:30 μέχρι τις 23:30.

Για κρατήσεις, επικοινωνήστε στο 210 8929160