Το πρώτο «Game of Thrones Festival» στην Ελλάδα από τα κανάλια Novacinema

Η πρώτη χρονιά του «Game of Thrones Festival by Novacinema» είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!

Το πρώτο «Game of Thrones Festival» στην Ελλάδα από τα κανάλια Novacinema

Η πρώτη χρονιά του «Game of Thrones Festival by Novacinema» είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!


Τα κανάλια Novacinema αξιοποιώντας την πολυετή συνεργασία με την ΗΒΟ και τηναποκλειστικότητα της πιο δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, εγκαινιάζουν για πρώτη χρονιάτο «1 st Game of Thrones Festival by Novacinema» με πολλές και ενδιαφέρουσεςδράσεις που απευθύνονται τόσο στους fun της σειράς, όσο και στο ευρύτερο κοινό. Το«1 st Game of Thrones Festival by Novacinema» θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 28 – 29 Μαΐου στον Πολυχώρο Κ8 Point, Ερμού 119 στην καρδιάτης Αθήνας .

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, το οποίο έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό, οισυμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν στον πολυπόθητο Σιδερένιο Θρόνο αλλά και με δράκους, να κάνουν τατουάζ με henna, να παρακολουθήσουν επεισόδιααπό τον νέο κύκλο της σειράς και να ζήσουν ένα διήμερο γεμάτο happenings και δράσεις εμπνευσμένες από την αγαπημένη σειρά, όπως να παίξουν παιχνίδια μνήμης, γνώσεων, σπαζοκεφαλιές και επιτραπέζια. Κάθε μέρα του φεστιβάλ θα κλείνει με ένα μεγάλο μουσικόπάρτι, με την Κλαούντια Μάτολα να βρίσκεται στα decks το Σάββατο και τη Μαρία Παπιδάκη την Κυριακή. Επίσης, την Κυριακή στις 21:30 θα πραγματοποιηθεί μίασυναυλία έκπληξη με τους αγαπημένους Onirama*.

Η σειρά Game of Thrones είναι βασισμένη στα βιβλία «A Song of Ice and Fire» του George R. R. Martin και γυρίζεται σε 8 χώρες, Κροατία, Ισλανδία, Μάλτα, Μαρόκο, Βόρεια Ιρλανδία, Ισπανία, Σκωτία και Η.Π.Α., ενώ έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης παγκοσμίως. Παράλληλα, έχει λάβει μεγάλη αναγνώριση από τους κριτικούς, ιδιαίτερα για τις ερμηνείες των ηθοποιών, τους πολύπλοκους χαρακτήρες, την πλοκή και την ποιότητατης παραγωγής της. Έχει κερδίσει 26 Emmy Awards, εκ των οποίων τα 12 το 2015γεγονός που αποτελεί ρεκόρ κερδισμένων Emmy σε μία χρονιά από σειρά. Το Game of Thrones, με τις αμέτρητες βραβεύσεις, τις διθυραμβικές κριτικές και τη πρωτοφανή αφοσίωση των τηλεθεατών, αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα μοναδικό τηλεοπτικό φαινόμενο. Η σειρά προβάλλεται στην Ελλάδα αποκλειστικά και ταυτόχρονα με την Αμερική από τα κανάλια Novacinema.

*Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας

Μάθε λεπτομέρειες για το 1st Game of Thrones Festival by Novacinema

Κάνετε Follow την επίσημη σελίδα του Game Of Thrones στην Ελλάδα για να βλέπετε trailers και αποκλειστικόπεριεχόμενο της αγαπημένης σας σειράς.

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα