Μας την έκανε για άλλες πολιτείες κι αυτή η εβδομάδα και δεν χαμπαριάσαμε για πότε πέρασε…

Όπως και να έχει, εμείς δεν της κακιώνουμε γιατί μας φέρθηκε τίμια και μας γέμισε με γεγονότα που με τη σειρά τους μας έδωσαν μπόλικες ιδέες για μπόλικη αρθρογραφία.

Σας την μαζέψαμε και σας την παρουσιάζουμε μέσα από τα 10 δημοφιλέστερα θέματα της εβδομάδας.

1. H εορτασμοί για την εθνική επέτειο του 1821, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας. Το κακό είναι ότι μονοπώλησαν και το ενδιαφέρον του Μανιάτη. Τι σκέφτηκε ο τύπος; Το πώς θα ήταν η Επανάσταση αν είχε διαδραματιστεί σε Facebook, Instagram και Twitter. Απολαύστε τον!

2. Σε επαναστατικό μοτίβο και ο Ρητινιώτης. Ποιο νορμάλ εγκέφαλος από τον προαναφερθέντα, έκατσε και έστησε ένα κουίζ γνώσεων γύρω από τα της εθνεγερσίας. 10 ερωτήσεις για να βγάλεις το Γέρο του Μοριά ασπροπρόσωπο. Τα ξέρεις. Τα παίζεις;

3. Ξεφεύγουμε από τον 19ο αιώνα κι επανερχόμαστε στους αιώνες του ποδοσφαίρου. Ο Ράπτης ξύνει το κεφάλι του και αναρωτιέται: “Μα καλά! Ούτε ένας ποδοσφαιριστής δεν είναι ομοφυλόφιλος;” Τα λέει ωραία, να τον διαβάσεις.

4. Από τη μεριά του ο Μπόβολος είπε να περάσει μια βόλτα από τον θαυμαστό κόσμο του Instagram. Τι το ‘θελε; Με τα σχόλια που διάβασε από τους θαυμαστές της Ελένης Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό, θα το σκεφτεί διπλά πριν το ξαναρίξει στα ινσταβολταρίσματα…

5. Υπάρχουν και φυσιολογικοί αθρώποι στο Provocateur κι ο Νικολαΐδης είναι ένας από αυτούς. Η τυπάρα έριξε μια ματιά στα καλυτερότερα μαγαζιά της Σαλονίκης και μας πρότεινε 5 από αυτά για να κάνουμε καλά το στομαχάκι μας όταν ξανανέβουμε στη συμπρωτεύουσα. 

6. Κι επειδή το στομάχι περνάει από την ποίηση, ο Ραπτάκος έπαιξε μπαλίτσα την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης με ένα κουίζ που σε καλεί να βρεις τον ποιητή από έναν και μόνο στίχο του. Παίξε μπάλα μην έχουμε άλλα (u see wut i did there huh?)

7. Αυτή την εβδομάδα μας πήραν τα απόνερα των καμένων εγκεφάλων που αιματοκύλισαν τις Βρυξέλλες και των υποδέλοιπων που εκμεταλλεύτηκαν τις εικόνες του μακελειού πλασάροντάς τες αβέρτα στο κοινό. Ο Ρητινιώτης αναρωτιέται: “Γιατί τους δίνουμε δύναμη και τους χαρίζουμε τα κλικ μας;” και σε καλεί σε μποϊκοτάζ στην τρομολαγνεία.

8. Λάτρης των μποϊκοτάζ κι ο Κουτσούμπας. Ενόψει της επερχόμενης προβολής της ταινίας “Batman v Superman: Dawn of Justice” είναι ξεκάθαρος και σχολιάζει το ψευτοδίλημμα: “Πού ήταν οι κύριοι Μπάτμαν και Σούπερμαν στις απεργίες, στις διεκδικήσεις, στους αγώνες του λαού μας;”. Καλά τα λέει ο Μανιάτης ο Κουτσούμπας!

9. Τα μάθατε τα νέα; Το Pornhub, λέει, ξεκίνησε νέα Virtual Reality ενότητα όχι που δεν το ξέρατε αλλά τέλος πάντων. Φανταζόμαστε πως κάτι τέτοια εσάς δεν σας αρέσουν, αλλά όπως και να έχει ρίξτε μια ματιά εδώ για να διαμορφώσετε μια συνολική άποψη επί του θέματος.

10. Οι κακοί πεθαίνουν πρώτοι στις ταινίες κι εμείς ως Προβοκάτορες βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους αποτίοντάς τους τιμή. Βρες την ελληνική ταινία μόνο από τον “κακό” της! Το ‘χεις ρε γάτε;

BONUS
Με 1821 ξεκινήσαμε, με 1821 θα πάμε για κλείσιμο. Πιο συγκεκριμένα, με τον πειραγμένο εγκέφαλο που βρίσκεται πίσω από τη σελίδα Ancient Memes και έφερε την Επανάσταση στα μέτρα του. Δείτε χάλι.

Κι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ με επιστροφή στην αγνή και τρυφερή παιδική σου ηλικία. Τότε που κοπάναγες με μανία το χειριστήριο στον τοίχο επειδή δεν μπορούσες να τερματίσεις τα 10 παιχνίδια που ακολουθούν.