Δεν θέλουμε να γίνουμε προκλητικούληδες, αλλά όσο εσείς θα διαβάζετε αυτές εδώ τις γραμμές μέσα στο σουκού, εμείς (η ομάδα του Provocateur ντε) θα πίνουμε ουϊσκάρες και τσίπουρα μπροστά από το αναμμένο τζάκι στο εξοχικό του πιο πιτσιρικά εξ ημών, του Νικόλα του Ράπτη με το όνομα.

Είπαμε να ξεφύγουμε, να ξεσκάσουμε και να ξεχάσουμε. Άθρωποι είμαστε κι εμείς, καλό είναι να γεμίζουμε που και που τις μπαταρίες μας. Τα φιλιά μας από το πανέμορφο Αυλωνάρι Ευβοίας και μην ακούσουμε κανένα παράπονο: όλη την εβδομάδα που πέρασε σας προσφέραμε τα καλύτερα. Τι; Όχι;

Για θυμήσου, για θυμήσου…

Εν αρχή, ήταν ο νικητής του Τζόκερ, τον οποίο τα λαγωνικά του Provocateur βρήκαν στο τσακ μπαμ. Δεν περιμέναμε καν να ανακοινωθεί το όνομά του. Ήμασταν εκεί την ώρα που έπαιξε το τυχερό δελτίο με τις κάμερες και με τα όλα μας και καταγράψαμε το διάλογό του με τον προπΑτζή. Αλήθεια λέμε, να:


Κι αφού μας έφυγε η απορία για τον κωλόφαρδο μεγάλο νικητή, είπαμε να βγούμε λίγο να ξεσκάσουμε. Με 10 ευρώ στην τσέπη, δεν ήμασταν για πολλά-πολλά. Ένα Φαλάφελ ήταν ότι πρέπει. Ο Γαβριήλ Νικολαΐδης που ξέρει από αυτά, μας πρότεινε 5 αθηναϊκά μαγαζιά που προσφέρουν τα καλυτερότερα και τα πλέον απολαυστικά. Αυτά τα 5 μαγαζιά, δηλαδή.

Όση ώρα μασουλούσαμε το ρεβυθοκεφτέ μέσα στην αράβικη, χαζεύαμε στο κινητό μας απαντώντας σε ένα γαμηστερό κουίζ που τέσταρε τις ιστορικές μας γνώσεις: 15 προσωπικότητες της ελληνικής ιστορίας που θα έπρεπε να αναγνωρίσουμε από την εικόνα τους. Βρήκαμε 13/15. Εσύ;

Γυρίζοντας σπίτι, είπαμε να δούμε καμιά (όχι και τόσο) χριστουγεννιάτικη ταινία. Το να δούμε το “Μόνος στο Σπίτι” ΔΕΝ ήταν επιλογή. Το “Die Hard“, το “The Hunt” και το “Brazil” ΗΤΑΝ ανάμεσα στις επιλογές. Δες και τις υπόλοιπες προτάσεις του Ηλία Γεροντόπουλου και κατέβασε και νοίκιασε από το βίντεο κλαμπ της γειτονιάς σου όποια γουστάρεις περισσότερο.

Μιλώντας για ταινίες… Μήπως πήρε το αυτί σας κάτι για Star Wars αυτήν την εβδομάδα; (Φωνές στο βάθος: “ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, μας έσπασαν τα αρχίδια!!!“) Κάντε λιγάκι υπομονή ακόμη και διαβάστε ένα ακόμη, αυτό που έγραψε ο Κώστας ο Μανιάταρος. Το concept απλό: Πώς θα σχολίαζε η μάνα σου το Star Wars;

Ταινίες πάπαλα. Είπαμε να το γυρίσουμε σε πιο εξτρίμ καταστάσεις. Και τι πιο εξτρίμ από το να ξεφυλλίσεις ένα βιβλίο; Το να ξεφυλλίζεις 7 βιβλία! Όσα δηλαδή, σας προτείνει ο Νίκος Μπόβολος για να προσφέρετε τώρα στις γιορτές ως τίμιο δωράκι σε αυτούς που αγαπάτε.

Κι αυτούς που δεν τους αγαπάτε; Τι δώρο θα τους κάνετε; Μη χολοσκάτε, σας έχουμε λύση. Μπορείτε να τους πάρετε από το χεράκι και να τους πάτε ένα διήμερο μέχρι την Αράχωβα, το Πήλιο ή τα Ζαγοροχώρια. Πιστέψτε μας, δεν θα περάσουν τόσο καλά όσο νομίζουν. Αν αμφιβάλεις, δες τι λένε οι χρήστες του Trip Advisor και θα καταλάβεις τι εννοούμε. Χεχεχε.

Κι αν νευριάσουν και σας πουν γραφικούς, μην τρελαίνεστε. Να ξέρετε πως πάντα θα υπάρχουν ακόμη πιο γραφικοί από εσάς. Ο Μανιάτης μάζεψε τους 5 χειροτερότερους από αυτούς -μαζί με τις πιο άθλιες ατάκες που θα μπορούσαν να ξεστομίσουν- και σας τους παρουσιάζει.

Απολαυστικό ε; Καμία απόλαυση, όμως, δεν μοιάζει με τη μαγική λέξη των τριών γραμμάτων: ΣΕΞ! Άπαντες το απολαμβάνουν, άπαντες το επιδιώκουν. Εκτός από έναν… Διαβάστε για να καταλάβετε ποιος είναι ο περίεργος που κρύβεται ανάμεσά μας και φωνάζει: “Το Σεξ ΔΕΝ είναι απόλαυση!”

Και τι πάει μετά από ένα καλό κρεβάτι; Ένα τσιγαράκι! Δεδομένου όμως ότι κανείς εδώ πέρα στην προβόσφαιρα δεν καπνίζει, λέμε να πάμε στην αμέσως επόμενη καύλα μας: την ΚΡΕΠΑ αέφια μας, την ΚΡΕΠΑ! 

BONUS

Το συνεργατικό μας θέμα γι’ αυτήν την εβδομάδα, μύριζε αλκοόλ. Πολύ αλκοόλ. Πέντε προσωπικές ιστορίες, λοιπόν, με τα ξεφτιλίκια μας στα χειρότερα μας μεθύσια.

Κι αφού ήπιαμε λοιπόν όλο το Βόσπορο, καλό θα ήταν και να τον… καθαρίσουμε λιγάκι. Όχι, δεν είμαστε ακόμα πιωμένοι. Δείτε το μπόνους βιντεάκι και θα καταλάβετε:

https://www.youtube.com/watch?v=s3tjOEtoArg