Σήμερα που εσύ ξεκουράζεσαι στην κρεβατάρα σου, αποφασίσαμε να σου φτιάξουμε το κέφι με τα καλύτερα θέματα της εβδομάδας. Στην τελική, τι θέλει ο άνθρωπος για να είναι ευτυχισμένος; Λίγο φαΐ, λίγο τζόγο, τίμια πεθερικά και 2-3 ακόμη πραγματάκια. Εμείς γράψαμε γι’ αυτά προκειμένου να τα διαβάσεις σήμερα εσύ αραχτός/ή.

Αν ταλαιπωρήθηκες με την φλυαρία μας, καιρός να μας δεις και στις πράξεις.

Ο Νίκος Μπόβολος, αποφάσισε να γνωρίσει για πρώτη φορά τα πεθερικά του και να μας συμβουλέψει για το τι πρέπει να προσέξουμε όταν θα βρεθούμε κι εμείς στο εκτελεστικό απόσπασμα σε παρόμοια θέση. Απλά να σας ενημερώσουμε ότι η πεθερούλα του είχε ετοιμάσει… γαμοπίλαφο. If you know what she means wink

Mιας και είπαμε γαμοπίλαφο, σαν να μας άνοιξε η όρεξη λιγάκι. Γι’ αυτό, λοιπόν, βάλαμε τον Γαβριήλ Νικολαΐδη να μας φτιάξει τοστ με Αβοκάντο. Έτσι μωρέ, για να μας κόψει την πείνα και για να αποκτήσει στυλ το ταπεράκι μας.

Aς ξεφύγουμε λίγο από το φαγητό κι ας ταξιδέψουμε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Εκεί που ο Κώστας ο Μανιάτης βρήκε 15 φωτογραφίες του πιο ψυχάκια-εκατομμυριούχου που κυκλοφορεί στην Αμερική και πολύ πιθανόν να γίνει και πλανητάρχης. Αν και με όνομα “Ντόναλντ”, πάντως, χάνεις συνήθως από ημίχρονο.

Αλλά για να γίνεις εκατομμυριούχος τι χρειάζεσαι; Να παίζεις και κανένα χαρτάκι που και που… Γι’ αυτό, οι Ντίνος Ρητινιώτης και Νίκος Μπόβολος, τα καραφλόπαιδα του σάιτ που κουμαντάρουν τη στήλη “Η Ζωή Εν Κροτάφω”, ανέλυσαν τους 7 τύπους που συναντάμε γύρω από μια τσόχα. Και κάτι ακόμα: ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΤΖΑΚΠΟΤ!

Ο Νίκος Μπόβολος, ειδικός μπαφολόγος του Provocateur, αναλύει τις επιστημονικές επιδράσεις που έχει η μαριχουάνα στην ερωτική σου ζωή. Δεν ξέρει, από ότι του έχουνε πει γράφει!

Βέβαια, παίζει και το ενδεχόμενο να έχεις χωρίσει και να μην έχεις καθόλου ερωτική ζωή. Η προβοκατόρισσα Βίκυ Καρατζαφέρη, βρήκε τα 8 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι όταν χωρίζεις και τα έριξε στο τραπέζι. Κύριο σύνθημα της; “Άσε το κλάμα… Πάμε δυνατά! Πάμε γι’ άλλα!”

Για να βρεις την κατάλληλη γυναίκα, πάντως, πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες απαντήσεις στις αντίστοιχες ερωτήσεις. Ο σχεσάκιας Ντίνος Ρητινιώτης, ανακάλυψε τις 5 ατάκες που είναι αρκετές για να κάνουν το πρώτο σου ραντεβού, τελευταίο.

Επειδή όμως καταφθάνουν οι γιορτές και μαζί τους τα σάπια SMS που θα λάβεις ΚΑΙ ΠΑΛΙ από ξαδέλφια, πρώην κλπ, ο Κώστας ο Μανιάτης αποφάσισε να σου αποκαλύψει τι κρύβεται πίσω από αυτά. Όχι άλλες κλισεδιές, μούφες και παπάτζες…

Μία φορά παιδιά, πάντα παιδιά! Αυτό έλειπε να εξαιρούμασταν εμείς από τον παραπάνω κανόνα. Σου φτιάξαμε ρετρό κουϊζάκι με 20 arcade από το παρελθόν. Πόσα θυμάσαι;

Τελευταίο, αλλά όχι πιο ασήμαντο, οι “Αφανείς Ήρωες” αυτής της εβδομάδας. Η Χρύσα Λύκου φιλοξενεί στη στήλη της την ομάδα “Διαβάζοντας για τους άλλους”. Για όλους αυτούς, δηλαδή, που δεν μπορούν να έχουν ισότιμη πρόσβαση στη λογοτεχνία και στα βιβλία γενικότερα.smiley


Φιλιά πολλά και προβοκατορικά! heart