Ρε ‘σεις, πώς περνούν έτσι οι εβδομάδες; Σε μερικά 24 ώρα θα εμφανιστεί ο Άγιος ο Βασίλης στις καμινάδες μας και ούτε που θα το πάρουμε χαμπάρι…

Μία ακόμη εβδομάδα, λοιπόν, στην πλάτη του Provocateur με όμορφα πράγματα να συμβαίνουν στη γιάφκα του Αμαρουσίου κι αυτό να βγαίνει προς τα έξω (μόλις το σκεφτήκαμε αυτό το τελευταίο).

Τα πιάνουμε ένα-ένα και τα ξαναβγάζουμε στον αφρό του διαδικτύου για να τα απολαύσετε όλοι εσείς που ενδεχομένως χάσατε μέρος της αρθρογραφίας μας κατά το εφταήμερο που μας άφησε πίσω. 

Με τη μία στα βαθιά και στο άρθρο που μας θύμισε τα αθώα χρόνια της αισθησιακής Εμμανουέλας και τη μετάβαση στα αντίστοιχα σκληροπυρηνικά της Lisa Ann. Ένα ταξίδι στον κόσμο του πορνό, κυρίες και κύριοι, με ξεναγό τον Ντίνο Ρητινιώτη.

Άλλος ένας μεγάλος κωμικός που έκανε το στομάχι μας να τον μισεί (δεν ήταν και λίγες οι φορές που πόνεσε εξαιτίας του), έφυγε για το θέατρο των αγγέλων. Ο λόγος για τον αμίμητο Κώστα Τσάκωνα. Τον τιμήσαμε με ένα κουίζ που επανέφερε στις μνήμες μας τις θεϊκές του ατάκες.

Είναι γνωστό σε όλες κι όλους μας πως ο Κώστας ο Μανιάτης δεν είναι στα καλά του… Μας το απέδειξε ΚΑΙ αυτήν την εβδομάδα. Πώς; Με ένα άρθρο που μπαίνει στο μυαλό της Ελληνίδας Μάνας και προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει τι σκέφτονται οι δύσμοιρες για τις Αμερικάνικες σειρές που απολαμβάνουν αβέρτα οι γιόκες και οι κοράκλες τους.

Πίνεις κανά τσιγάρο πού και πού; Αυτά καλό είναι μη γίνονται… Αλλά αν γίνονται Ρίξε και μια ματιά στο κείμενο του Νίκου Μπόβολου σχετικά με τις επιπτώσεις της νταφού στη ψυχολογία και τον οργανισμό σου.

Ο απόλυτος εχθρός του ντιλιβερά, το μεγαλύτερο κολλητάρι του ταπερακιού σου, ο Γαβριήλ ο Νικολαΐδης, συνεχίζει να σου προσφέρει απλόχερα συνταγές για να τη βγάζεις καθαρή στο γραφείο. Αυτήν την εβδομάδα; Koτόπουλο με κάρι και ρεβύθια!

Η πίεση της Βίκυς Καρατζαφέρη έχει βαρέσει κόκκινο. Και όχι, δεν είναι υπερτασική, απλά να μωρέ… Έκατσε κι έγραψε τα 11 αντρικά τερτίπια που ενοχλούν κάθε γυναίκα κι όσο να ‘ναι συγχύστηκε η δόλια που τα ξαναθυμήθηκε!

Το Γκάζι των λοφτ, των ντεσιμπέλ και των 4.000€ ανά τ.μ, έχει αρχίσει να ξεθωριάζει. Ο Ντίνος Ρητινιώτης πήρε τη φωτογραφική του μηχανή και βόλταρε στη γειτονιά-αχταρμά, καταγράφοντας τα παράταιρα του αθηναϊκού Soho.

“Μόνο εγώ συμπαθώ τον Απόστολο Γκλέτσο;”, αναρωτιέται ο Νίκος Ράπτης. Και προτού βιαστείς να ρωτήσεις “μα, καλά, πού τον θυμηθήκατε τον Γκλέτσο τώρα;“, Η αλήθεια είναι πως τώρα ο Άποστολος δεν είναι το πρόσωπο των ημερών. Είναι ΠΑΝΤΑ το πρόσωπο των ημερών!

Πόσος φασισμός μπορεί να χωρέσει στο πέταλο ενός ελληνικού γηπέδου; Ο Νίκος Μπόβολος βάζει κάτω τα πράγματα, αφηγείται μια προσωπική εμπειρία και απλώνει τα επιχειρήματά του γύρω από την αρρωστημένη οπαδική νοοτροπία.

Μεταξύ μας τώρα… Άπαντες είχαμε υποψιαστεί ότι τόσο ο Αντύπας, ο Καρράς, ο Τερλέγκας, ο Πανταζής και διάφοροι άλλοι αοιδοί μας, κρύβουν μέσα τους έναν ράπερ που το έχει ζήσει έντονα στα στενά. Ο Κώστας Μανιάτης (ποιος άλλος;) δίνει σάρκα και οστά στις υποψίες μας και παρουσιάζει την γκάνγκστα εκδοχή των λαϊκών τραγουδιστάδων.

BONUS

Όσο εσένα σε πιάνει ίλιγγος κάθε φορά που στέκεσαι στην άκρη του μπαλκονιού σου, κάποιοι άλλοι φοράνε τα… φτερά τους και πάνε μια βόλτα στους αιθέρες. Ναι, οι δύο τελίτσες που βλέπεις μπροστά από το αριστερό φτερό, είναι άνθρωποι… -> http://bit.ly/Fly_By_The_Plane