Άλλο ένα εφταήμερο φτάνει στο τέλος και εμείς είμαστε εδώ για να αποτίσουμε φόρο τιμής σε αυτή την άτυχη εβδομάδα που έμελλε να περάσει με αργία στη μέση και όχι στο τέλος της. Όπως και να έχει τις πήραμε τις μικρές μας ανάσες και τώρα που παίρνουμε τις μεγάλες απολαμβάνοντας τον καφέ μας με συννεφιές, επανερχόμαστε με ευγενική -Προβοκατόρικη- προσφορά και με τα καλύτερα που πέρασαν. 

Πάμε να τα δούμε: 

Την Παγκόσμια ημέρα Ηρεμίας ο Κώστας Μανιάτης παρουσιάζει τα Παγκόσμια Τέρατα Ηρεμίας. Στέφανος Χίος, Τάκης Τσουκαλάς και ακόμα 8 Ζεν Μάστερς σε καθοδηγούν στο μονοπάτι της εσωτερικής γαλήνης.

Η Χριστίνα Βραχάλη γίνεται ροκαμπιλού για να ταξιδέψει στη δεκαετία των 50s και των 60s. To Blue Fox σε περιμένει στα Εξάρχεια και να είσαι σίγουρος πως δεν θα σε αφήσει να μείνεις με το ποτό στο χέρι.

Η Χρύσα Λύκου και ο Παντελής Ζερβός παρακολουθούν το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών για να σου δείξουν πως στα θρανία του είναι χαραγμένη ανεξίτηλα η ανθρωπιά που αναζητά η χιλιοταλαιπωρημένη μας κοινωνία.

Μετά από χρόνια και χρόνια ταξιδιών στον κόσμο, η Provo.Gang σου παρουσιάζει τις (νεο)ελληνικές συνήθειες που δεν περνούν τους συνοριακούς ελέγχους. Με τίποτα. 

Ο Νίκος Μπόβολος συναντά τον Κωνσταντίνο Παπανικολάου. Τον έλληνα ομογένη που με το φιλόδοξο project του έχει βαλθεί να αποδείξει σε όλο τον πλανήτη ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει και Παγκόσμιος Χειμερινός Προορισμός.