Ζορίστηκε ο Λιάγκας να βγάλει τον Αχιλλέα Μπέο στην εκπομπή του για να σχολιάσει τα όσα είπε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στην πρόσφατη συναυλία του. Αυτό είναι το ψωμάκι του βέβαια, δεν περιμέναμε κάτι άλλο. Μάλιστα, κατάφερε να πετύχει αυτό που ήθελε από την αρχή, να δώσει έξτρα δημοσιότητα στον δήμαρχο του Βόλου και να λειτουργήσει ως λάδι στη φωτιά που έχει ανάψει εδώ και κάτι ώρες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αλκίνοος Ιωαννίδης είπε στους θεατές κατά τη συναυλία του: «Ο δήμαρχος της πόλης πριν από 3 ημέρες, ο ανεκδιήγητος δήμαρχος ανεβασμένος σε μία μπουλντόζα, φώναζε στην ερημιά όπου δεν υπήρχε άνθρωπος, ήρθε το τάνκερ με το νερό, ελάτε να πάρετε. Για την κάμερα κάνοντας προεκλογικό σποτ, μπας και τον ξαναψηφίσει κανείς. Προέρχομαι από τη χώρα που τον ξαναψηφίζουν δεκαετίες τώρα.»

Ο Αχιλλέας Μπέος αντέδρασε έντονα κατά τη διάρκεια της σύνδεσης και ανέφερε: «Δεν θα ασχοληθώ, ούτε θα απαντήσω σε αυτό το νούμερο, μιλάμε για τραγικό νούμερο. Δεν μου δείξατε πόσος κόσμος είναι στη συναυλία κι αν την έκανε αυτός και τι πεποιθήσεως είναι για να βοηθήσει τους συνανθρώπους του, όπως πήρανε αντίστοιχα καλλιτέχνες. Αυτός έκανε τη συναυλία για αρπαχτή; Ποιος κόσμος τον ακούει;» .

Ο δήμαρχος Βόλου συνέχισε λέγοντας πως: «Ως άνθρωπος βοήθησα, ως δήμαρχος θα καθόμουν στο σπίτι. Δεν με νοιάζει τι λέει ο Ιωαννίδης. Τον ξέρει κανένας; Είναι ένα νούμερο, που έχει μία κιθάρα και απευθύνεται σε συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Για εσάς είναι καλός, για εμένα δεν είναι. Τι με πήρατε τώρα για τον Ιωαννίδη; Εμένα με πήρατε για να σε ενημερώσω για τα προβλήματα της πόλης μου. Ρε με αφήνεις τώρα με τον Ιωαννίδη και τον κάθε φλώρο; Άσε αυτούς τους φλώρους».

Δεν έμεινε εκεί όμως αφού σήμερα το πρωί, ο Αχιλλέας Μπέος, με το γνωστό του ύφος και επίπεδο, έδωσε συνέχεια μέσω του X/Twitter.

*Τα tweets είναι προϊόν μυθοπλασίας. Για την ώρα.