Ο θρύλος του παγκοσμίου μπάσκετ, Μάτζικ Τζόνσον, επισκέφθηκε για μια ακόμα φορά την Ελλάδα μας, μαζί με την οικογένειά του, για να περάσει μέρος των καλοκαιριών διακοπών του στην καλύτερη χώρα του κόσμου. Κάτι ξέρουν αυτός και ο Σακίλ Ο’Νιλ.

Ο πρώην άσος των Λος Άντζελες Λέικερς πέρασε την Κυριακή από τον Ισθμό της Κορίνθου και φυσικά μοιράστηκε αυτή την εμπειρία με τους διαδικτυακούς του φίλους, ενώ κρίνοντας από τη λεζάντα που συνόδευσε την ανάρτησή του το ευχαριστήθηκε και με το παραπάνω.

«Σήμερα αντίκρυσα ένα απίστευτο θέαμα ταξιδεύοντας μέσω της Διώρυγας της Κορίνθου από το Ιόνιο Πέλαγος στο Αιγαίο. Το κανάλι άνοιξε για πρώτη φορά το 1893 και ήταν απολύτως όμορφο» είχε γράψει πριν λίγες μέρες μα αυτή, ήταν μόνο η αρχή. Αφού πέρασε και εντυπωσιάστηκε από το Nammos, είπε να πάει και από Κεφαλονιά μεριά.

Στο πανέμορφο νησί των Επτανήσων ο Αμερικανός σταρ του μπάσκετ απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα. Μάλιστα, σε ανάρτησή του Twitter ο Μάτζικ Τζόνσον ανέφερε ότι επισκέφθηκε τη φημισμένη παραλία Μύρτος και έκανε τζετ σκι ενώ φόρεσε και μια στολή για να νιώσει Έλληνας θεός. Ευτυχώς που δεν παραλείπει να εκθειάζει τις ομορφιές του τόπου μας μέσω των social media αφού μας διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο.