Η Δευτέρα είναι μια δύσκολη μέρα και μπορεί να γίνει ακόμα πιο δύσκολη για κάποιους όταν, λίγο μετά τον δεύτερο καφέ τους, μαθαίνουν ότι έγινε πραγματικότητα το σενάριο που τους κρατούσε ξύπνιους τα τελευταία βράδια. Δεν εννοούμε τον Νότη Μηταράκη.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι με κάθε επισημότητα ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για την περιφέρεια Αττικής, κάτι που, όπως καταλαβαίνετε, φέρνει σε δύσκολη θέση τον Γιώργο Πατούλη ο οποίος ζήτησε και συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Η απόφαση, μάλιστα, ήταν αναμενόμενη καθώς η απόσυρση της στήριξης στο πρόσωπό του έγινε ακόμα πιο έντονη μετά τον μερακλίδικο χορό του εν μέσω πυρκαγιών. Βέβαια, κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι το ζεϊμπέκικο δεν είναι ο αποκλειστικός λόγος που ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηρίζει πλέον τον υφυπουργό Άμυνας.

Στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για την υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά, διαβάζουμε:

«Με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς».

Πριν από μερικά λεπτά, είχαμε και τις πρώτες τοποθετήσεις του Γιώργου Πατούλη(;) μέσω Τwitter και από τα όσα διαβάσαμε, καταλαβαίνουμε ότι δεν το πήρε και πολύ καλά. Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις επόμενες (χορευτικές) κινήσεις του.

*Tα tweets αποτελούν προϊόν μυθοπλασίας