«Tsitsidosa», κυρίες και κύριοι. «Tsitsidosa» και μια αγάπη μεταξύ δύο ανθρώπων που, όπως φαίνεται, δεν χωράει στα στενά ινσταγκραμικά όρια, άσχετα αν προσπαθεί να γίνει γνωστή μέσα από εκεί. Το κοινό προφίλ, ωστόσο, δείχνει πόσο σοβαρά έχουν πάρει τη σχέση τους. Γιατί ένα κοινό προφίλ θέλει κότσια, είναι κάτι σαν δήλωση, κάτι του τύπου «μοιραζόμαστε τα πάντα, δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε από τους φανς που ιδρώνουν από την αγωνία τους για το πώς εξελίσσεται η σχέση μας».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα, ερωτευμένοι και αέρινοι, πήραν λοιπόν την μεγάλη απόφαση. Όχι να παντρευτούν, αλλά να δημιουργήσουν κοινό προφίλ. Εν τω μεταξύ υπάρχει εδώ και καιρό αλλά μιας και δεν είχε (σχεδόν) τίποτα σοβαρό η επικαιρότητα το ΣΚ εκτός του καύσωνα, είπαν τα σάιτ να ασχοληθούν μαζί τους.

Εμείς, πάντως, δεν περιμέναμε αυτή την «είδηση» για να ασχοληθούμε με τον Στέφανο που τόσο θαυμάζουμε. Έχουμε ασχοληθεί και στο παρελθόν, τότε που έριξε καντήλια στον πατέρα του, τότε που, σε μία έκρηξη αγάπης προς τη μητέρα του, έχασε την ψυχραιμία του. Και μάλλον όλο αυτό έχει δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις. Όχι, δεν έχουμε τίποτα προσωπικό μαζί του. Το αντίθετο. Τον θαυμάζουμε ως αθλητή.

Το θέμα μας, όμως, είναι το κοινό προφίλ στο Instagram, ας μην ξεφύγουμε. Λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας τους για το US Open στο τέλος του μήνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα βρήκαν την ευκαιρία να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές στην καλύτερη χώρα του κόσμου. Στην Ελλάδα φυσικά.

Το ζευγάρι επέλεξε τη χώρα μας για να χαλαρώσει και να ζήσει τον έρωτα του στα γαλαζοπράσινα νερά των ελληνικών θαλασσών, κάτι που καταλάβαμε από τα stories και την τελευταία, γλυκιά σαν μέλι, δημοσίευση στο tsitsidosa.

Ο Στέφανος, ωστόσο, μάλλον πληροφορήθηκε για τα όσα γράφτηκαν για το κοινό προφίλ με την Μπαντόσα και έδωσε μερικές απαντήσεις μέσω του Twitter. Θα κρατήσουμε τις αποστάσεις μας γιατί και εμείς προσπαθούμε να καταλάβουμε αν είναι fake, αν δηλαδή κάποιος από το Provocateur τα έβγαλε όλα αυτά από το ταλαιπωρημένο του μυαλό.