Η Dua Lipa που ακούτε στο Spotify όταν ξυπνάτε, στα πάρτι όταν θέλετε να χορέψετε, στο μετρό όταν θέλετε να κοιμηθείτε, επισκέφτηκε την Ελλάδα και όχι μόνο την επισκέφτηκε, αλλά την διαφήμισε και με το παραπάνω αφού, σαν γνήσια Instagram lover που είναι, μάς σπάμαρε με φωτογραφίες και stories. Ε, αν δεν ποστάρει στις διακοπές της, πότε θα ποστάρει;

Στη Σίφνο λοιπόν, εκεί πέρασε η τραγουδίστρια τις περισσότερες μέρες στη χώρα μας έχοντας στο πλάι της τον Ρομέν Γαβρά, το μπόιφρεντ που λέτε και εσείς στην Αγγλία. Όπως ήταν λογικό, η Dua Lipa, τουρίστρια και εκείνη, έκανε τη βόλτα της και από την Ακρόπολη(ς) ώστε να ανατριχιάσει με το κομψοτέχνημα των προγόνων μας.

Δυστυχώς, όμως, δεν έγινε γραφική και δεν μίλησε για τις τιμές στην Πλάκα, την χωριάτικη, και το «εδώ γεννήθηκε η δημοκρατία», αποφάσισε να σχολιάσει άλλα, λιγότερο σημαντικά πράγματα όπως τον θάνατο της τηλεοπτικής Βουλίτσας που πραγματικά μας συγκλόνισε ή το φαγητό που καταναλώνουμε πριν αφήσουμε τα σφηνάκια τεκίλας να κάψουν τα σωθικά μας.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση ωστόσο είναι το πότε επέλεξε να μοιραστεί τις σκέψεις της αφού, όπως ενημερωθήκαμε, βρέθηκε σε ένα πάρα πολύ σημαντικό event της ταινίας Barbie. Επίσης, έχουν περάσει μερικές μέρες από τότε που έβρεξε το κορμί της στην καλύτερη χώρα του κόσμου, δεν βγάζει καμία λογική όλο αυτό.

Τίποτα δεν βγάζει λογική.