Μας μπέρδεψε ο Ρόμπι Γουίλιαμς. Τη μία μας αποκαλεί κλέφτες, την άλλη γενναιόδωρους. Ας αποφασίσει όμως γιατί τράβηξε το αστείο που, όπως αποδείχθηκε, μόνο αστείο δεν ήταν. Τουλάχιστον στα δικά μας αφτιά. Για να σας βάλουμε στο κλίμα αν δεν έχετε ήδη μπει (λίγο δύσκολο αυτό, στα social media περνάτε τις περισσότερες ώρες της ημέρας), ο βρετανός τραγουδιστής έδωσε μία συναυλία στη Μαλακάσα, στο πλαίσιο του Rockwave Festival.

Το περφόρμανς, όπως λέτε και εσείς οι Αμερικανο-αναθρεμμένοι, ήταν καταπληκτικό. Αυτό καταλάβαμε από τα στόριζ(ζζζζ) σας, αυτό διαβάσαμε και στα κείμενα/στάτους σας που τα διαβάσαμε, πιστέψτε μας, με κομμένη την ανάσα.

Εδώ ευχαριστεί το ελληνικό κοινό, ξύπνησε ευδιάθετος ή του μετέφεραν ότι είμαστε στα κάγκελα με τα όσα είπε. Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση είναι τουλάχιστον ψύχραιμα:

Η παρουσία του Γουίλιαμς στην καλύτερη και πιο όμορφη χώρα του κόσμου, όμως, σημαδεύτηκε από μία μάλλον άτυχη στιγμή του. Ναι, η Ελλάδα μας είναι η καλύτερη και η πιο όμορφη χώρα του κόσμου, υπάρχει πρόβλημα;

Στο θέμα μας.

Ο πρώην Take That, σε μια προσπάθεια να γίνει αστείος με το κλασικό φλεγματικό βρετανικό χιούμορ, είπε: «Θέλουν να μου πάρουν τα στρας από τη μπλούζα μου. Αυτή είναι η Ελλάδα!» και όλα αυτά γιατί κάποιοι γκρούπιζ(ζζζζ), προσπάθησαν να τον ακουμπήσουν όσο εκείνος φορούσε κάτι που δεν ξέρουμε πώς να το περιγράψουμε. Έλαμπε, πάντως.

Σαν να μην έφτανε αυτό, σήμερα (3/7/23), ο Ρόμπι Γουίλιαμς αποφάσισε να σχολιάσει τα όσα έζησε στη Μαλακάσα μέσα από τον επίσημο (ή και όχι) λογαριασμό του στο Twitter. Σε λίγο, εκτός από κλέφτες, θα μας πει και τεμπέληδες. Μήπως είναι Γερμανός τελικά;