Ποιον θα έπρεπε να ρωτήσει η Εριέττα Κούρκουλου για να γράψει βιβλίο;
Η κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της γόνου μιας εκ των πιο ισχυρών οικογενειών της χώρας έγινε Νο.1 trend στο Χ κυρίως από haters. Το «Είμαι η Εριέττα» όμως δεν το διάβασαν.
Η κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της γόνου μιας εκ των πιο ισχυρών οικογενειών της χώρας έγινε Νο.1 trend στο Χ κυρίως από haters. Το «Είμαι η Εριέττα» όμως δεν το διάβασαν.
Ο Τραμπ για άλλη μια τετραετία Πρόεδρος δεν είναι καλό νέο. Αλλά το χειρότερο δεν είναι αυτό. Είναι πως πλέον ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είναι ο "Πλανητάρχης".
Ο πρώην Πρόεδρος θα επιστρέψει στον Λευκό Οίκο μεγαλύτερος, λιγότερο συνεσταλμένος και πολύ πιο επικίνδυνος από ποτέ. Τι περιμένει να δει από τον Τραμπ, ο New Yorker...
Ο επικεφαλής πολιτικός αναλυτής των Times αναλύει τα τεράστια λάθη των Δημοκρατικών που έφεραν ξανά τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο.
Τι έχει μείνει από την 28η Οκτωβρίου, και για ποιους έμειναν οι παρελάσεις και τα στεφάνια; Τι αξία έχει σήμερα το ΟΧΙ και τι ακριβώς προσπαθούν να σβήσουν από την συλλογική μνήμη;
Πως γίνεται κάθε απεργία να κηρύσσεται παράνομη και καταχρηστική; Λένε τριγύρω τόσα χρόνια πως ο κόσμος δεν παλεύει, δεν αγωνίζεται, δεν προσπαθεί να αντισταθεί σε όσα επιβάλλονται και στερούνται. Αλλά το "μυστικό" δεν το λένε συχνά. Η κυβέρνηση έχοντας αλλάξει κατά πως θέλει και βολεύεται το Σύνταγμα, κι έχει φτιάξει μια "φάμπρικα" ώστε κάθε απεργία να απαγορεύεται. Βολικότατο, δεν βρίσκεις;
Κατάλοιπα όπως το Blackface και αντιλήψεις που ευτυχώς έχουν ξεπεραστεί και απορριφθεί παγκοσμίως, δεν θα έπρεπε να παραμένουν "ανοιχτά θέματα" στην χώρα μας. Ο κοινωνιολόγος Εμμανουήλ Καρούσος* του Πολιτιστικού Κέντρου ANASA, μας εξηγεί αναλυτικά και ξεδιαλύνει κάθε πιθανή απορία για το Blackface.
Η φωτογραφία, άλλοτε τέχνη με ψυχή, έχει καταντήσει ψηφιακό προϊόν για social media. Ο Γιώργος Μαλεκάκης, ένας από τους κορυφαίους φωτογράφους της χώρας εδώ και δεκαετίες, αναλύει πώς η μαζική παραγωγή εικόνων και η εμμονή με την «καθαρότητα» των pixels έχουν αφαιρέσει τη μαγεία και το συναίσθημα από την Τέχνη.
Ζητήσαμε από έναν ειδικό να μας αναλύσει τι ακριβώς γίνεται, και τι να περιμένουμε ενόψει των εκλογών της 5ης Νοεμβρίου, και εκείνος μας τα έκανε... "ταλιράκια".
Από πότε το Ηρώδειο έγινε ο δείκτης της εθνικής μας βλαχιάς;
Από τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, ως το γκολ του Παυλίδη στις καθυστερήσεις, δεν ήσουν μόνο εσύ που έζησες ένα 24ωρο συναισθηματικό roller coaster.
Κάποιοι έσπευσαν να πανηγυρίσουν υποστηρίζοντας πως η Μελάνια τίθεται υπέρ των αμβλώσεων στο νέο της βιβλίο. Είναι όμως έτσι; Μάλλον όχι!
Κανείς δεν αρνείται το φαινόμενο των Απαράδεκτων και τον τρόπο που καθόρισε μια γενιά. Αλλά το reunion είναι κάτι εντελώς διαφορετικό!
Ό, τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό; Είμαι ο μόνος που πλημμυρίζει με αρνητικά συναισθήματα όταν βλέπω ένα διαφημιστικό σποτ να «ντύνεται» και να «μεταφράζεται» ποδοσφαιρικά;
Κάθε φορά που κάποιος άνθρωπος θα κάνει οτιδήποτε αυθόρμητο που δεν βλάπτει κανέναν, θα είμαστε εδώ, να στηρίζουμε… Πόσο μάλλον έναν ταλαντούχο, όπως η Ζαμάνη.
Χθες κάηκαν δύο νέοι άνθρωποι, δυο πατεράδες αφήνοντας πίσω τους έξι παιδιά και δυο συζύγους, γιατί πήγαν να βοηθήσουν να μην χάσει το βιος του ένα φίλος τους και τη ζωή τους μια στάνη ζώα. Τον Αύγουστο είχε χαθεί μια γυναίκα που απλά είχε πάει στη δουλειά της. Τι ακριβώς χρειάζεται για να κάνει κάτι δραστικό πλέον η κυβέρνηση;
Η δεξίωση γάμου ενός μέλους της οικογένειας Γλύξμπουργκ στον κήπο ενός Μουσείου είναι αρκετά μεγάλο πρόβλημα για να ασχολούνται κόμματα, οργανώσεις, ΜΜΕ και πολίτες; Αν κάτι δεν λείπει από την ελληνική κοινωνία, είναι τα σοβαρά προβλήματα. Κι αυτό δεν είναι ένα τέτοιο.
Η Μαρινέλλα καταρρέει, και μαζί της και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, καθώς το βίντεο της λιποθυμίας της γίνεται viral. Πώς καταντήσαμε έτσι; Ή μήπως δεν είμαστε τελικά όλοι ίδιοι;
Όταν ξεχνιέται μια πολιτική δολοφονία, τότε τα νέα δεν θα είναι καλά για κανέναν από εμάς. Ο Παύλος Φύσσας ζει γιατί δεν τον ξεχνάμε.
Το τάπερ είναι το απόλυτο σύμβολο της αμφίδρομης αγάπης τους. Τι φέρνει το τέλος του;