Τον θυμάστε τον Γορδούλη; Ηταν εκείνος ο γάτος ο δημοσιογραφικός (λειτουργός γαρ της τέταρτης εξουσίας ο «μπαμπάς» του…), που είχε θέσει υποψηφιότητα για τον Δήμο Αθηναίων. Σκοτεινές δυνάμεις απέτρεψαν εν τέλει την εκλογή του, αλλά ο δυναμικός γάτος από το Παγκράτι δεν εγκατέλειψε την πολιτική. Και επανέρχεται τώρα, να δώσει λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει όλη τη χώρα. Ο Γορδούλης είναι έτοιμος να αναλάβει την Προεδρία της Δημοκρατίας!

Και γιατί όχι δηλαδή; Αλλωστε διαθέτει τις καλύτερες συστάσεις όπως αποδεικνύει και η σειρά των φωτογραφιών του με διεθνείς ηγέτες που παραθέτουμε.

Όλοι όσοι και όλες όσες “μετράνε” στο παγκόσμιο σκηνικό, τον Γορδούλη θέλουν να δούνε στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα της Ελλάδας. Ο Πούτιν, ο Ομπάμα, η Μέρκελ, ο Κάστρο, ακόμη κι ο Ερντογάν που τόσο μας την πέφτει τελευταία, τον Γορδούλη τον υπολογίζει και τον σέβεται.









 

Γιατί ο Γορδούλης είναι συνεπής, σοβαρός και σπινθηροβόλος. Γιατί ο Γορδούλης θα συσπειρώσει τους Ελληνες και τις Ελληνίδες σε μια νέα πορεία προς ένα φωτεινό μέλλον. Γιατί ο Γορδούλης θα περικόψει τα έξοδα της Προεδρίας (με μια γουνίτσα τη βγάζει χειμώνα καλοκαίρι…), γιατί ο Γορδούλης δεν θα κάνει λάθη (πόσα λάθη να κάνει όταν κοιμάται 18 ώρες την ημέρα;), γιατί ο Γορδούλης δεν θα χρειαστεί ποτέ δανεικά (με κροκέτες τη βγάζει κι όχι με σολωμούς), γιατί ο Γορδούλης θα δώσει εκτός από κύρος και νάζι στην Προεδρία.



 

Γορδούλης, μια λύση ιδανική, μια λύση πρωτοποριακή, μια λύση άνευ προηγουμένου. Ο Πρόεδρος που δεν θα αφήσει κανέναν δυσαρεστημένο!

Υ.Γ: Η επεξεργασία των φωτό ανήκει στον εξαιρετικό γραφίστα και μέλος του απαράμιλλου γκρουπ Super Puma, Νώντα Γελαδάρη.