Μπορεί όλα τα βλέμματα να έχουν πέσει πάνω στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, ο πραγματικός νικητής των εκλογών όμως είναι άλλος και έχει ονοματεπώνυμο: Βασίλης Λεβέντης, όνομα και πράγμα, κυρίες και κύριοι!

Γιατί μονάχα λεβέντη θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις έναν άνθρωπο που επιμένει φανατικά στις θέσεις του εδώ και δεκαετίες, κινούμενος εκλογικά μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, έναν άνθρωπο που δεν έσκυψε το κεφάλι παρά τις συνεχείς λοιδωρίες και ειρωνείες…

Το ποσοστό, λοιπόν, της Ένωσης Κεντρώων τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές -και συγκεκριμένα στο 72,2% της ενσωμάτωσης- έχει φτάσει στο 1.82%, γεγονός που σημαίνει ότι έχει αυξήσει συντριπτικά τα νούμερα του σε απόλυτους αριθμούς συγκριτικά με τις προηγούμενες εθνικές εκλογές. Οι… λεβεντοψήφοι, μάλιστα, σε όλη την επικράτεια ανέρχονται περίπου στις 80.000!

Ο ίδιος ο Βασίλης Λεβέντης, κάνει λόγο για ένα “μεγάλο βήμα” και καλεί τον κόσμο σε “μεγαλύτερο αγώνα”, ενώ δεν παραλείπει και να ευλογήσει τα γένια του σημειώνοντας: “Τώρα θα αρχίσουν να υπολογίζουν τον Λεβέντη”.

Vamos προεδράρα!