Περίπου 25 χιλιάδες κόσμο συγκέντρωσε η Lady Gaga στη συναυλία που έδωσε το βράδυ της Παρασκευής στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η δημοφιλής star ανέβηκε πάνω στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή για τις ανάγκες του show της λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ, καλωσορίζοντας τον κόσμο με τη φράση “Σας αγαπώ Ελλάδα”.
 

Χιλιάδες θαυμαστές της άρχισαν να φωνάζουν δυνατά το όνομά της και να ξεσπούν σε χειροκροτήματα. Η Lady Gaga ερμήνευσε επί σκηνής και πλαισιωμένη από 14 χορευτές και πέντε μουσικούς τις μουσικές επιτυχίες του νέου της album, ενώ δεν δίστασε να βάλει τα κλάματα διαβάζοντας πάνω στη σκηνή το συγκινητικό γράμμα που της έδωσε ένας από τους παρευρισκομένους.

Και ενώ το μουσικό show της εκκεντρικής star κυλούσε ομαλά -με εκείνη να αλλάζει εντυπωσιακά κουστούμια και περούκες πάνω στο stage- η Lady Gaga πήρε το μικρόφωνο και έστειλε το δικό της μήνυμα για τον ελληνικό πολιτισμό: «Περίμενα τόσο καιρό να βρεθώ εδώ. Να σταθώ μπροστά σας και να σας πω είμαι η Lady Gaga! Εσείς έχετε εμπνεύσει αιώνες τώρα την τέχνη παγκόσμια. Εσείς είστε τα πάντα. Η ιστορία, η δημιουργία η τέχνη! Πρέπει να σας εξυμνούμε! Πρέπει να σας εξομολογηθώ κάτι Αθήνα… Ξέχασα να κάνω μανικιούρ! (και ξεκίνησε το τραγούδι της manicure)».

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για τη συναυλία στο Newpost.