Ένας από τους βασικούς συντελεστές του MEGA, ο διευθυντής ψυχαγωγικού προγράμματος, Πέτρος Μπούτος, παραιτήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης από τη θέση του.  Η είδηση της παραίτησής του έπεσε σαν «βόμβα», αν και τον τελευταίο καιρό οι «ψίθυροι» και ορισμένα δημοσιεύματα ήθελαν τη σχέση του με μέτοχο του σταθμού να είναι «ψυχρές».
 
Η οικονομική κρίση, άλλωστε, έχει χτυπήσει και το «μεγάλο κανάλι» και την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν είδαμε εκπομπές και σίριαλ να μην ολοκληρώνονται. Επίσης, χρεώθηκε την απώλεια του ζεύγους Λιάγκα το καλοκαίρι, κάτι που αποτέλεσε και «γρατσουνιά» στο προφίλ του διευθυντή. Ωστόσο πολύ πριν από αυτό το γεγονός, είχε περάσει για πρώτη φορά από το μυαλό του το ενδεχόμενο της παραίτησης. 
 
Οι πρώτες φήμες, που κάνουν λόγο για επικείμενη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 μοιάζουν… εξωπραγματικές, μιας και ο Γιάννης Λάτσιος φαίνεται να κερδίζει μια σεζόν-στοίχημα!
Σύμφωνα με πληροφορίες του Provocateur, δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταξύ Μπούτου και Δημόσιας Τηλεόρασης. Τα σενάρια της επόμενης ημέρας θέλουν τον Πέτρο Μπούτο να δημιουργεί μια δική του εταιρία παραγωγής, σε συνεργασία ακόμη και με τον Θοδωρή Κυριακού. Το Provocateur επικοινώνησε με «πηγή» πολύ κοντά στα κέντρα των αποφάσεων και η πληροφόρηση από τη Μεσογείων θέλει ως επικρατέστερο ενδεχόμενο το κενό του Πέτρου Μπούτου να καλυφθεί εκ των έσω!
 
Ο Τζώννη Καλημέρης στο άκουσμα της είδησης θέλησε να πει δύο καλά λόγια για τον πρώην -πλέον- στέλεχος του MEGA και να αφήσει κάποια υπονοούμενα.