Κατάσκοποι εμφανίζονται από το πουθενά στο Παγκράτι, Πάσχα έρχεται, ανοίγει και ο καιρός, θα έχουμε σύντομα και εκλογές, αλλά το έγκλημα στα Τέμπη δεν έχει ξεχαστεί και ούτε πρέπει να ξεχαστεί. 

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου να παίξει με τις λέξεις σε μία προσπάθεια να σώσει ό,τι σώζεται. Δεν τα πήγε και πολύ καλά. Και δεν τα πήγε και πολύ καλά αφού πήγε στο κεντρικό δελτίο του MEGA σχετικά αδιάβαστος. Άλλα λένε οι συνάδελφοί του, άλλα είπε εκείνος και στο τέλος δημιουργείται το γνωστό μπέρδερμα. Είχε τουλάχιστον στο πλευρό του τον Γιάννη Πρετεντέρη αλλά και πάλι, δεν κατάφερε να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση που βρέθηκε έπειτα από τις ερωτήσεις της Ράνιας Τζίμα, η οποία κάνει απλά τη δουλειά της. 

Τι εννοούμε όταν λέμε δύσκολη θέση; 

https://twitter.com/hashtag/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw


Τι εννοούμε όταν λέμε δύσκολη θέση; 

https://twitter.com/hashtag/%CE%9C%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%82?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, μετά την παρέμβαση-σχόλιο του συναδέλφου της, Γιάννη Πρετεντέρη, στην ερώτηση που έκανε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, έβαλε κάποια πράγματα στη θέση τους, ξεκαθαρίζοντας πως άλλο ρώτησε.

«Άρα ο πρωθυπουργός γνώριζε ότι οι πολίτες μπαίνουν σε τρένα που σε ένα μεγάλο κομμάτι του Δικτύου είναι τυφλά;».

«Δεν μπορούσε να γνωρίζει το χάος που επικρατούσε στο σταθμαρχείο της Λάρισας», απάντησε ο κ. Οικονόμου.

«Σας λέει κάτι, τους έστελνε στον θάνατο, λέει, ο πρωθυπουργός», σχολίασε, παρεμβαίνοντας ο Γιάννης Πρετεντέρης και απευθυνόμενος στον Γ. Οικονόμου, για την ερώτηση της Τζίμα.

«Εγώ δεν χρησιμοποίησα αυτές τις λέξεις», είπε η Ράνια Τζίμα.

«Εσύ το εννόησες», απάντησε ο Γιάννης Πρετεντέρης.

«Όχι μη με ερμηνεύσεις, γιατί τις λέξεις μου τις επιλέγω και αν ήθελα θα έλεγα αυτές», είπε ενοχλημένη η Ράνια Τζίμα. 

https://t.co/WfIYo9Szuh

Αν κάτι μας έμεινε από το χθεσινό δελτίο, είναι αυτό: Ράνια Τζίμα, σταμάτα να πειράζεις τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Γιάννη Πρετεντέρη, δεν είναι πια αστείο.

Διαβάστε περισσότερα στο Provocateur:

Υπάρχουν οι “άλλοι”, υπάρχουν και οι Κανάκης, Τζίμα και Μουτσινάς
Το βραβείο του πιο άκυρου σχολίου για τα Τέμπη ανήκει στον Παύλο Τσίμα
Ο ορισμός της ντροπής: “Αν έλεγε ο Καραμανλής για τα τρένα, δεν θα έμπαινε κανείς”, είπε ο Άδωνις