Εξώδικα, ξεκατινιάσματα, πρώην και νυν στο ίδιο παιχνίδι, φίλοι που πλέον δεν είναι φίλοι γιατί έπαιξε “καλό μεσημεράκι” σε καλύβα, φίλες που πλέον δεν είναι φίλες γιατί ειπώθωκαν λόγια βαριά. Γενικά στο Survivor All Star φέτος παίζεται μια μεξικάνικη τηλενοβέλα ή το Ερωτοδικείο. Μάλλον υπάρχει και σενάριο. Εικάζουμε. Αν κρίνουμε από το Twitter κάθε βράδυ στο ρόλο της κακιάς είναι η Ελευθερία Ελευθερίου. 

 

Και δεν το πιστεύουμε μόνο εμείς. Τα είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας στην εκπομπή “Happy Day”: “Δεν το περιμέναμε έτσι το Survivor, παραπέμπει σε ένα άλλο είδος ριάλιτι, ερωτικού περιεχομένου μάλλον. Νομίζω ότι η παραγωγή της Acun Media ήθελε να βγάλει και το Love Island και το Survivor και δεν τους βγήκε, οπότε είπε να το κάνουν ένα. Έκαναν συγχώνευση”. Δίκασε.Και απάντησε ότι δεν υπήρχε λόγος να μπει στο ριάλιτι γιατί δεν υπάρχει καμία πρώην μέσα στο παιχνίδι. Να θυμήσουμε ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας μπήκε πριν από τον Παπακαλιάτη στο Netflix.

Σε άλλα νέα, οι παίκτες λαμβάνουν 5.000 ευρώ την εβδομάδα για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Πάνω από 700€ την ημέρα δηλαδή.  Σχολίασε και τα νούμερα τηλεθέασης: “Δεν μου αρέσει το φετινό Survivor, δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω και νομίζω, απ’ ότι βλέπω, ότι δεν το έχει αγκαλιάσει και ο κόσμος. Πάει μέτρια”.  Οι επαγγελματίες παίκτες ριάλιτι κάνουν κοτσιδάκια, κλείνουν συμβόλαια για θέσεις πάνελ και γίνονται διάσημοι χωρίς λόγο.