Αν είσαι gamer, τότε γνωρίζεις τη σημασία του άρτιου τεχνικά ήχου. Επομένως, θα γνωρίζεις και την ποιότητα ήχου της σειράς Katana από την Creative Technology. Αυτό που δεν γνωρίζεις ακόμα, αλλά θα μάθεις εντός ολίγου είναι το Provocateur σκέφτηκε να χαρίσει στους αναγνώστες του τη νέα Sound Blaster Katana V2X. Ναι, αυτή την… ψιλομέτρια που κοστίζει  309,99€ καιτην έχουν επαινέσει κάτι «ανυπόληπτα» μέσα, όπως Windows Central που έραψε ότι  «το  καλύτερο soundbar για παιχνίδια είναι τώρα ακόμα καλύτερο» η το VentureBeat που δίκασε λέγοντας ότι Katana V2X είναι «η καλύτερη αναβάθμιση υπολογιστή που μπορείτε να κάνετε». Μόνο το GamesRadar+ έδειξε πιο συγκρατημένο σχολιάζοντας ότι εδώ έχουμε  «ένα εξαιρετικό soundbar για παιχνίδια PC και όλα τα άλλα μέσα».

Πραγματικά είναι να απορείς πώς τα έγραψαν όλα αυτά; Ποιος ξέρει;

Πιθανόν να διαπίστωσαν ότι η Sound Blaster Katana V2X διατηρεί τη γνώριμη ηχητική υπογραφή ενός Sound Blaster υψηλών προδιαγραφών, παρέχοντας πολυκαναλικό ήχο υψηλής πιστότητας μέσω της αναγνωρισμένης τριπλά ενισχυμένης τεχνολογίας Xamp -αν είσαι gamer καταλαβαίνεις.

Στάσου! Έχει κι άλλα. Το Super X-Fi Headphone Holography, η βραβευμένη τεχνολογία που αναδημιουργεί την ηχητική σκηνή ενός συστήματος πολλαπλών ηχείων υψηλών προδιαγραφών στα ακουστικά, είναι ιδανική για παιχνίδια αργά το βράδυ χωρίς να ενοχλεί τους γείτονες.

Εύλογη απορία: αφορά μόνο τους gamers; Σε παρακαλώ. Άλλωστε και εμείς εδώ περισσότερο βλέπουμε σειρές και ταινίες. Θα δίναμε λοιπόν ένα δώρο που θα άφηνε απέξω δύο από τις πιο αγαπημένες μας συνήθειες;

Η κινηματογραφική εμπειρία δεν περιορίζεται μόνο στα παιχνίδια – με τον ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή Dolby Audio, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν στο Sound Blaster Katana V2X ταινίες σε πλατφόρμες streaming όπως τα Netflix, Disney + και Amazon Prime, ενώ είναι συμβατή είναι συμβατή με επιτραπέζιους υπολογιστές και κονσόλες, όπως PC, Mac, PS5, PS4, Xbox Series X και S, Xbox One και Nintendo Switch.

Για να τη διεκδικήσεις κατόπιν κλήρωσης χρειάζεται μόνο να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι την Κυριακή 11/12 στις 23:59 και ο νικητής θα ειδοποιηθεί την επόμενη μέρα με περοσωπικό μήνυμα.