Φαντάσου ένα gaming event με πάνω από 70 τουρνουά σε διάφορους τίτλους και σε όλες τις πλατφόρμες, 20 διαγωνισμούς με πάνω από 150 νικητές και 100 συνολικά gaming stations. Φαντάσου επίσης να έχει εκθεσιακό κομμάτι αφιερωμένο σε νέους gaming τίτλους (ακυκλοφόρητους και μη) και σε νέες τεχνολογίες, παρουσιάσεις gaming, εκπαιδευτικά σεμινάρια, διαγωνισμούς, gaming panels, spotlight σε ανερχόμενους developers και το μεγαλύτερο meet & greet με influencers και καλλιτέχνες στην Ελλάδα. Έπειτα, φαντάσου ένα ιδανικό location, μια τοποθεσία όπου βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλης της χώρας και θα μας συστήνει τις τελευταίες και πιο συναρπαστικές εξελίξεις στο χώρο της ψηφιακής ψυχαγωγίας, της τεχνολογίας και του gaming. Τέλος φαντάσου, ποιος θα μπορούσε να το υποστηρίξει. Ένα brand που δίνει δυναμικά το «παρόν» στο χώρο του gaming, προσφέρει στην κοινότητα των gamers κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών, προηγμένες κονσόλες, αλλά και όλες τις νέες κυκλοφορίες, οικονομικά και με αποκλειστικές προσφορές.

Κι όμως δεν χρειάζεται να τα φανταστείς όλα τα παραπάνω, γιατί αυτό που μόλις περιγράψαμε συνέβη από 11 έως 19 Σεπτεμβρίου στηη 85η ΔΕΘ.  Αυτό ήταν ο eGaming powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ  το οποίο επισκέφθηκαν πάνω από 15.000 επισκέπτες.

Το eGaming δεν είναι ένας τυχαίος θεσμός. Από το 2014, όταν και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, αποτελούσε κορυφαίο προορισμό, προσελκύοντας περισσότερους από 100.000 επισκέπτες, και άλλαξε τα μέχρι τότε δεδομένα στο χώρο των gaming events στη χώρα μας.

Και όπως το nostalgia factor είναι βασικό στοιχείο στο gaming, έτσι και με το revival του eGaming powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ  μετά από 4 χρόνια απουσίας, γεφύρωσε το χάσμα των τεχνολογιών και της τεχνογνωσίας και το παρουσίασε πιο δυνατό από ποτέ. Φυσικά, στο πρώτπο physical gaming event μετά από δύο χρόνια δεν θα γινόταν να μην τηρηθούν τα αυστηρά πρωτόκολλα Covid-19, που θα έκαναν ακόμα και τους πιο σχολαστικούς ερευνητές του Resident Evil να δακρύσουν από χαρά.

Στο περίπτερο 17 του ΓΕΡΜΑΝΟΥ χτύπησε η καρδιά της ελληνικής gaming κοινότητας. Οι επίσκέπτες  έπαιξαν πρώτοι νέους τίτλους παιχνιδιών, πήραν μέρος σε τουρνουά -από το FIFA 21 και το NBA 2Κ22, μέχρι League of Legends και Fortnite-, γνώρισαν δημοφιλείς και Pro-Gamers, παρακολούθησαν εκπαιδευτικά σεμινάρια και ενημερώθηκαν για τις τελευταίες τάσεις και τα gadgets στο χώρο του gaming. Τις εντυπώσεις κέρδισαν και οι celebrities του community που παρευρέθηκαν, όπως οι rappers VLOSPA και DOF, αλλά και ο παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης, που ξεσήκωσαν το κοινό. Στα highlights του event συγκαταλέγονται, επίσης, η παρέλαση των Cosplayers, οι δημιουργίες σκιτσογράφων, τα 3D avatars στο booth ΓΕΡΜΑΝΟΣ όπως και η «μάχη» των “Forg1ven” και “Antilipsi” στο “League of Legends”, σε laptop ΟΜΕΝ της HP με κλήρωση του gaming εξοπλισμού στους επισκέπτες.

Και μην ξεχνάς, το φετινό eGaming powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ διοργανώνηθηκε από το CowboyTV με τη στενή συνεργασία και υποστήριξη του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του ΕΚΟΜΕ.