Χθες το βράδυ παρακολουθήσαμε το πρώτο κανονικό επεισόδιο του φετινού GNTM. Κι όταν λέμε κανονικό, εννοούμε αυτό που ξέρουν ποιοι και ποιοι είναι, μπαίνουν για πρώτη φορά στο σπίτι που θα μοιράζονται μέχρι το show να τελειώσει και αρχίζουν σιγά σιγά να δείχνουν δόντια όσες και όσοι ψήνονται να τα δείξουν ούτως ή άλλως.

Πολλοί θεατές του show αδιαφορούν για το κομμάτι της μόδας που θεωρητικά είναι και ο λόγος ύπαρξής του και επικεντρώνονται σε αυτό το κοινωνιολογικό –θα μπορούσε- πείραμα άγνωστων μεταξύ τους ανθρώπων που ενώ ανταγωνίζονται για το ίδιο έπαθλο, πρέπει να τρώνε και ο ένας τον άλλο στη μάπα καθημερινά.

Στο χθεσινό επεισόδιο, λοιπόν, πήραμε ένα σνικ πικ από micro-κατινιές, δυναμικές προσωπικότητες, κοντρίτσες και ανταγωνισμούς για να ξέρουμε σε τι επίπεδα θα κινηθεί η φετινή σεζόν. Όσο όμως και αν προσπάθησαν οι νέοι παίκτες να μας δείξουν τα δόντια, δεν κατάφεραν να ταϊζουν τα κατώτερα ένστικτά μας όσο η Μέγκι Ντρίο. Σε ποιο ουράνιο και τόξο να δούμε τον εαυτό μας να κάθεται με πάθος και ποπ κορν στον καναπέ περιμένοντας το επόμενο μεγάλο ξεκατίνιασμα της φετινής τηλεόρασης.

Προτρέχουμε θα πεις. Όλο και κάποιος ή κάποια θα βρεθεί να μας ταίσει λίγο. Ο τυροκόμος που έχει στόχο να μπει στο μάτι όσων του θυμίζουν με κάθε ευκαιρία το γεγονός ότι βασικά είναι τυροκόμος; Ή μήπως η Ρασέλ που δε χρειάζεται καμία απολύτως αφορμή για να αναφέρει πως λίγο πολύ την ενοχλούν ΟΛΟΙ; Δεν ξέρουμε και η Μέγκι λείπει. Και σήμερα έχουμε όρεξη για έναν φρέντο εσπρέσσο και τις καλύτερες στιγμές της στο ριπιτ κλαίγοντας βουβά.

Τότε που η Μέγκι πήρε όλο το βάρος της συνεργασίας της με την Άννα στους ώμους της

Την άλλη φορά, που αναρωτιόταν σε ποιο ουράνιο και τόξο βρήκε την τύχη που την κράτησε στο παιχνίδι

Λείπει η Μέγκι, ρε φίλε, που βαριέται τα κλάματα και τις τρίχες. Η Μέγκυ των makeovers

Η Μέγκι που κέρδισε την καρδιά του Βασίλη

Η Μέγκι του περφόρμανς που ξεκάθαρα κρίντζαρε τον Άγγελο Μπράτη

Η Μέγκι λείπει, η “μπήχη” πέφτει και όλα φαίνονται μάταια.