Η Sirina, η γνωστή ελληνική εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών, ρίχνεται στη μάχη κατά του κορονοϊού, φτιάχνοντας μάσκες προστασίας από τα εσώρουχα των πρωταγωνιστριών της.Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το τμήμα μαρκετίνγκ του Δημήτρη Σειρηνάκη αφουγκράστηκε την εποχή κι έσπευσε να δημιουργήσει μια ενέργεια ουσιαστικά ορισμό του όρου “εταιρική κοινωνική ευθύνη”.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#μένουμεσπίτι #μενουμεσπιτι #μένουμε_σπίτι #μενουμε_σπιτι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sirina (@sirina_official) στις

Η Sirina έδωσε όλο το βεστιάριο της των τελευταίων 20 ετών για να φτιαχτούν μάσκες προστασίας για την COVID-19. Το σωστό το marketing team, το πρόστυχο. Τα εσώρουχα των πρωταγωνιστριών της θα γίνουν οι επόμενες μάσκες σου. Αν ενδιαφέρεσαι στέλνεις email στο info@sirina.tv. Οι μάσκες θα δωθούν με σειρά προτεραιότητας. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης χαρακτήρισαν τον Δημήτρη Σειρηνάκη ως μεταμοντέρνο εθνικό ευεργέτη

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ο Δημήτρης Σειρηνάκης, παραγωγός και σκηνοθέτης ταινιών για ενήλικες, είχε δώσει δωρεάν πρόσβαση στο κανάλι της εταιρείας του, σε όλους τους Έλληνες που έμειναν σπίτι λόγω του κορονοϊού, ενώ παράλληλα είχε διακόψει προσωρινά τα γυρίσματα των ερωτικών ταινιών του για λόγους ασφαλείας.Με τη συμμετοχή στη καμπάνια “Μένουμε Σπίτι” η Sirina Production είδε την επισκεψιμότητα του site της να πιάνει ταβάνι.