Παρουσιαστής σε ρόλο πυροσβέστη; Τσεκ. Πέσιμο από καρέκλα live. Το είδαμε κι αυτό. Καυγάς με Άδωνι. Δεν ξεχνιέται. Αγριογούρουνο παίρνει στο κυνήγι ρεπόρτερ της εκπομπής; Συνέβη.Πετσόκοψε τηλεθεατή του; Είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Μπορεί.

1. Ο Γιώργος ο ατρόμητος

Φωτιά πήρε ένα από τα φωτιστικά στο στούντιο του “Καλημέρα Ελλάδα”, στον ΑΝΤ1, την ώρα που ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν στον αέρα. Όλοι οι συνεργάτες του σηκώθηκαν γιατί δεν ήξεραν πού θα πέσει το φλεγόμενο αντικείμενο. Ένας κρότος ακούστηκε από μια λάμπα, όπως είπε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1. “Έναν πυροσβεστήρα παιδιά, προσέξτε γιατί θα πέσει κάτω”. Ενώ στο τέλος του περιστατικούς, όλοι τον χειροκρότησαν, με τον Γιώργο Παπαδάκη να λέει χιουμοριστικά: “ε τι, μόνο φωτιές θα ανάβουμε; να σβήνουμε κιόλας”. 

https://www.youtube.com/watch?v=ws4-crKR2PI

2. Είμαι ο Γιώργος και είμαι καλά

Ένα απρόσμενο τηλεοπτικό ατύχημα είχε στον «αέρα» του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης με αποτέλεσμα να διακοπεί η εκπομπή. Ο  κ. Παπαδάκης σωριάστηκε απρόσμενα από την καρέκλα του, με αποτέλεσμα να επικρατήσει αναστάστωση.  Ο σκηνοθέτης άλλαξε αμέσως πλάνο -εστιάζοντας στους καλεσμένους που, σηκώθηκαν με μικρή καθυστέρηση από τις καρέκλες τους- ενώ η μετάδοση διακόπηκε. Λίγο αργότερα, η εκπομπή συνεχίστηκε κανονικά και ο κ. Παπαδάκης φαινόταν να είναι καλά στην υγεία του. 

3. Ο Παπαδάκης τα χώνει σε σεξιστή

Ο Γιώργος Παπαδάκης εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τα μηνύματα σεξιστή τηλεθεατή. Μιλώντας για τον αποστολέα των μηνυμάτων, ο κ. Παπαδάκης έκανε λόγο για ένα πρόσωπο που “γύρισε από κωλόμπαρο και έπρεπε να πιει αγιασμό πριν πιάσει στο στόμα του τις συνεργάτιδες της εκπομπής του”. Σοβαρός 

4. Η ατάκα πετσοκόμματος στον Άδωνι Γεωργιάδη

Άκομψους χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν ο δημοσιογράφος, Γιώργος Παπαδάκης και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ANT1. ο κ. Παπαδάκης είπε ότι δεν πρέπει οι καλεσμένοι να έρχονται με έτοιμη θεματολογία και να θέλουν να μιλήσουν για τα tweets τους ή για όσα δήλωσαν σε άλλες εκπομπές, αλλά θα πρέπει να τον αφήνουν να κατευθύνει τη συζήτηση. Ο Γιώργος Παπαδάκης- έξαλλος-  σηκώθηκε όρθιος και αποκάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη τον μεγαλύτερο κωλοτούμπα. Ο Αδωνις Γεωργιάδης ρώτησε: “Τότε γιατί με καλείς;” για να λάβει την απάντηση “θέλω και κωλοτούμπες στην εκπομπή μου”. Τότε ο βουλευτής της ΝΔ σηκώθηκε προφανώς για να αποχωρήσει και έπεσε βιαστικά το σήμα της εκπομπής.

5. Θηλυκό αγριογούρουνο επιτίθεται σε ρεπόρτερ

Μεγάλο θηλυκό γουρούνι κυνηγούσε δημοσιογράφο της εκπομπής, ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης και οι συνεργάτες του στο πλατό, δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους. Την ίδια ώρα, ο Λάζος Μαντικός έτρεχε να γλιτώσει από τα κολλητιλίκια με το ζωντανό.

https://www.youtube.com/watch?v=Lnl4cxcIZqU