Δεν είναι λίγες οι θεωρίες συνομωσίας γύρω από τον Tupac και σίγουρα η μεγαλύτερη όλων αφορά το αν ζει ή όχι. Οι επίσημες πηγές λένε ότι πέθανε στις 13/9 του 1996. Ε λοιπόν ο Tupac ζει τσακίστε τους ναζί. Έψαξα πολύ, πήγα σε μικρά χωριά και μεγάλες πόλεις αλλά τελικά τον βρήκα να πίνει τσίπουρα στο Κερατσίνι. “Σακούρ”, του λέω, “ζεις;” “Ζω Τάκη, άραξε να κεράσω”. Κάπου ανάμεσα στα τσίπουρα και τους μεζέδες του λεω έλα να πούμε για τους Έλληνες τράπερζ, φοθήθηκε λίγο στην αρχή αλλά εντέλει δέχτηκε.

1) Snik

“Όου σίτ μπρα, ο τύπος είναι φοβερός… στο μπαρμπεράδικο που έχει ανοίξει. Έχω πάει κι εγώ ο ίδιος και μου τα έχει πάρει πολύ καλά. 

Επειδή δεν θέλω να δίνω στόχο αλλά θέλω να βγάζω και ένα χαρτζιλίκι, καμιά φορά προσέχω παιδιά για εξτραδάκι. Ένα κοριτσάκι που προσέχω τις Παρασκευές, είχε πάει σε ένα λάιβ του και έπρεπε να πάω να την πάρω. Πήγα λίγο νωρίτερα και όταν τον είδα στο stage αποφάσισα να αλλάξω το τατού στην κοιλιά. Από Θάγκ Λάιφ το έκανα Νοικοκυρές σε απόγνωση. Με πολύ προσπάθεια ίσως μια μέρα φύγει απο σώγαμπρος στην Ηλιάνα και νοικιάσει το δικό του σπίτι”.

 

2) Light

“Γέα αι νόου δις μαν. πολυ καλός ο μικρός. Όταν είχα ακούσει εκείνο που λέει πάρτους τα, πέτα τα, κάψτους τα, μέτρα τα, είχα πάρει το τετράδιο που είχα γράψει το all eyez on me” και του έβαλα φωτιά. Από τότε έχω γράψει κάνα δυο καψουροτράγουδα μόνο. Ακόμα θυμάμαι το beef που είχαν ο Light με τον Snik. Σκληρές εποχές φίλε. Τότε ήταν που αποφάσισα με τον Biggie να ξεκινήσουμε πλέξιμο.  

 

3) Mad Clip

“Οου γιου μιν Πίτα. Πολυ μεγάλος πλέιερ. Μου μοιάζει λίγο με τον Κιμ Γιονκ Ουν. Έχω ήδη μιλήσει με χόλιγουντ, στο επόμενο “Εγω ο απαισιότατος” να βάλει τη φωνή του. Αλλά η χροιά της φωνής απο μόνη της δεν λέει τίποτα. Το παν είναι ο στίχος. Ξέρεις είμαι αληθινός τζι τζι τζι τζι τζι τζι, πως το χώρεσε αυτό στο τζι ιν. Τι να πω ρε συ, εντάξει. ίσως δεν θα έπρεπε καν να γράφουν οι άλλοι. Το πήγε πολύ ψηλά. Εντωμεταξύ για τόσο ακριβά γούστα που έχει, σα πολύ κακές θήκες δοντιών έχει βάλει. Είναι ένα κράμα αλόγου και Αλέξανδρου Πετρίδη”.

 

4) FY

“Νάου γουι τόκιν, μαγικός. Αν δεν πάνε πολύ καλά τα πράγματα με τη μουσική την τράπ, θα μπορούσε να δουλέψει μαζί με τον Snik. Κι αυτός στο μπαρμπεράδικο.Ως Υποδοχή βέβαια, δεν ξέρω αν το έχει με το ψαλίδι. Αν δεν τα βρει με τον Snik γιατί είναι και αυτά τα beefs ρε γαμώτο, θα μπορούσε να δουλέψει ως υποδοχή σε χιπστερόμπαρα στο κέντρο. Το μουστάκι το έχει, αν βάλει και δυο τιράντες θα είναι λεβέντης. 40 ευρώ μεροκάματο μπορεί να τσμπήσει”.

 

5) Υποχθόνιος

“Ε τώρα τι μου λες ρε μπρο? Μεγάλωσα με Υπο και Prince. Οι δύο αγαπημένοι μου. Ο Ύπο για μένα είναι πολλά παραπάνω από ένας καλλιτέχνης. Είναι οι πιο αθώες μου αναμνήσεις. Με θυμάμαι παιδάκι ακόμα, να φοράω τα πρώτα μου φαρδιά και στο boom box να παίζει αυτός. Ίσως να είχα γίνει καντηλανάφτης αν δεν υπήρχε ο Ύπο. Ελπίζω να συμπληρώσει τα ένσημα που του λείπουν και να αράξει επιτέλους”.

 

* Στις 7 Σεπτεμβρίου το 1996, ο Τούπακ Σακούρ δέχεται δολοφονική επίθεση στο Λας Βέγκας. Απεβίωσε 6 μέρες μετα σαν σήμερα το 1996, σε ηλικία 25 ετών. Για πολλούς ο καλύτερος hip hop artist όλων των εποχών. RIP Pac.