Κάθομαι να δω GNTM να χαλαρώσω, να πω την αποψάρα μου για τα εκκολαπτόμενα μοντέλα, να μορφωθώ ρε παιδί μου στην τελική και ξαφνικά εκεί που έβαζα στο στόμα μου το τέταρτο κομμάτι πίτσα ακούω δίπλα μου ένα “Ο Χριστός και η Παναγία”. “Τι έγινε αγάπη μου;”, ρωτάω, “Κοίτα” μου απαντάει.
Και κοίταξα. Και πνίγηκα. “Συμπαθητικός”, ψιθυρίζω για να πάρω για απάντηση ένα “μμμ…”. Δεν έδειξα τη ζήλια μου εννοείται και συνέχισα να βλέπω την εκπομπή κανονικά.
Την αμήχανη σιωπή σταματάει το τηλέφωνο μου. “Έλα μάνα τι κάνεις; Εμείς εδώ βλέπουμε GNTM. Α κι εσύ; Σιγά ρε μάνα τον ωραίο να πούμε έτσι είναι οι ωραίοι;”. Αρπάζει το τηλέφωνο η κοπέλα μου και συζητούσαν για τον διαγωνιζόμενο. Μωρέ τι ωραίος, μωρέ πόσο καλός, σίγουρα θα είναι νικητής, το αξίζει, φαίνεται και ταπεινός. Κατάλαβε τώρα η μάνα μου ότι αυτός ο θεογκόμενος νεαρός είναι ταπεινό παιδί, από το πεντάλεπτο που τον είδε μπροστά στην Καγιά και τους άλλους. Είμαστε καθόλου καλά; Τέλος πάντων τελειώνει το ενοχλητικό τηλεφώνημα και αμέσως στέλνω μήνυμα στον κολλητό μου φίλο που ξέρω ότι τα βράδια του αρέσει και αυτού να μελετά GNTM. Περάσαμε και τα τρία στάδια του έρωτα.


– Τον είδες;
– Ναι μωρέ τον είδα δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος χαμός. (Άρνηση)
– Εντάξει, είναι συμπαθητικός.
– Ναι, οκ βλέπεται. (Συνειδητοποίηση)
– Όχι μιας και τα λέμε δηλαδή, ωραίο παιδί.
– Αντικειμενικά αν το δούμε, ναι είναι όμορφος. (Θαυμασμός)
Γυρίζω το κεφάλι μου προς την τηλεόραση και λέει η Καγιά στον διαγωνιζόμενο, “Εμ, θέλω να σε δω και με μαγιό”. Πάει το παιδί βάζει το μαγιό του, προφανώς είναι λες και έχει καταπιεί τον Ερμή του Πραξίτελη. Κυριολεκτικά έπαιζες τρίλιζα στους κοιλιακούς του ανθρώπου και λέει το επικό. “Εεε, εντάξει έχω πέσει λίγο τώρα”.

Εδώ, έχει πέσει λίγο τώρα.

Τι είναι αυτά τώρα ρε Ηρακλή μου; Γιατί αγόρι μου καλό έπρεπε να γίνει αυτό τώρα; Όχι τίποτε άλλο, πήρα και 4 κιλά στην καραντίνα.

Μπήκα να ψάξω στο Instagram και βλέπω μια σελίδα με 12k followers. Κάνω refresh, 22k οι followers. Τι λες μωρέ; Κάνω refresh 30k οι followers. Μην τα πολυλογώ σε μισή ώρα είχε 52k. Τώρα έχει πρίπου 80k και νομίζω λογικά μέχρι να πατήσεις εδώ θα έχει ανέβει κι άλλο.

 

Ψύχραιμα υποδέχτηκε και το Τwitter το νεαρό παίχτη με καταγωγή από Ρωσία και Αφρική.

https://twitter.com/hashtag/gntmgr?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw
https://twitter.com/hashtag/gntmgr?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw
https://twitter.com/hashtag/gntmgr?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

 

Πολλοί τον έχουν ήδη ανακυρήξει νικητή του φετινού GNTM, Προσωπικά ένα εικοσάρικο το έριξα στον τύπο. Περιμένουμε να δούμε και τους υπόλοιπους. Ηρακλή καλή επιτυχία αγόρι μου. Πλήρωσε μας εσύ γιατί έχουμε πάει παντού κουβά.